1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Acil Kodla Duyurdu! En Az 6 Bin Maaş ile Personel Alımı Yapılıyor
İŞKUR Acil Kodla Duyurdu! En Az 6 Bin Maaş ile Personel Alımı Yapılıyor

İŞKUR Acil Kodla Duyurdu! En Az 6 Bin Maaş ile Personel Alımı Yapılıyor

İşsizlere iş imkânı sunan İŞKUR işverenlerle işçileri buluşturan bir kurumdur. Güncel iş ilanlarını sürekli olarak yayınlayan İŞKUR en az 6 bin TL maaş ile birlikte personel alımı yapılacağını duyurdu…

A+A-

İşsizlere iş imkânı sunan İŞKUR işverenlerle işçileri buluşturan bir kurumdur. Güncel iş ilanlarını sürekli olarak yayınlayan İŞKUR en az 6 bin TL maaş ile birlikte personel alımı yapılacağını duyurdu…

İŞKUR acil kod ile duyurdu ve 6 bin TL maaş ile personel alımı yapacağını duyurdu, işsiz kişilere umut kapısı aralayan İŞKUR iş arayanların yüreğine su serpiyor. KPSS şartsız olarak personel alımları yapılmaya başlandı. İŞKUR personel alımı konusunda her gün kurumun internet sitesi üzerinden yayınlanacak. İŞKUR ilanları başvuru şartları ve istenilen özelliklerde yer almaktadır.

İŞKUR İş İlanı Başvuruları Nelerdir?

İŞKUR iş ilanı başvuruları hakkında bazı mesleklerde KPSS şartı aranırken bazı mesleklerde ise KPSS başvuru şartı aranmamaktadır. İlanlar üzerinden verilen maaşların meslek gruplarında değişiklik göstermektedir. Bununla birlikte en az ilkokul mezunu olan kişilerinde 3000 bin TL ile 9000 TL maaş aralıklı KPSS şartsız ve KPSS şartlı olarak güncel İŞKUR ilanları yayınlanıyor.

İŞKUR güncel iş ilanları düzenli zamanlarda güncellenmektedir, Ekim ayı ile birlikte büyük ilgiye göre ilanlar özellikle iş arayan bireylere umut oluyor. Özellikle salgın dönemi ile işyerlerinden ayrılan kişiler ve hala iş arayan kişiler konusunda kendilerine en uygun iş fırsatlarını değerlendirerek İŞKUR üzerinden detayları görebilecekler. Kişiler bilgileri ile sisteme giriş yaptıkları zaman İŞKUR sayfası üzerinden detayları görebilecekler.

İŞKUR Üzerinden Nasıl Başvuru Yapılacak?

İş arayan kişiler envaiçeşit ilanlardan kendilerine en uygun olanı seçebilecekler, personel alımları konusunda dikkat edilen hususlarda ikamet, yaş, öğrenim durumu, sertifika durumu, iş tecrübesi gibi şartlar üzerinden değerlendiriliyor. Özel sektör veya kamu sektörleri için farklı alımları duyuran ilanlar konusunda adaylar en az 60 KPSS puanı istiyor ve kişilerin maaşları da 3 bin TL ile 9 bin TL arasında farklılık gösterecek.

Kişiler İŞKUR üzerinden ilanlara başvurmak istediği zaman kişiler İŞKUR merkezlerine gidebilir veya internet sitesi üzerinden başvurarak iş ilanlarını görebilecekler. Güncel iş ilanları sayfasında bulunan çalışma yeri, meslek gibi alanlar doldurulmalıdır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.