1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Açıkladı! Evde ek iş başvuruları artık netleşti! 2500- 6000 TL para kazanabilirsiniz!
İŞKUR Açıkladı! Evde ek iş başvuruları artık netleşti! 2500- 6000 TL para kazanabilirsiniz!

İŞKUR Açıkladı! Evde ek iş başvuruları artık netleşti! 2500- 6000 TL para kazanabilirsiniz!

Evden çalıarak para kazanmak isteyenlere İŞKUR'dan büyük müjde! Evden çalışarak 2500- 6000 TL arasında kazanç sağlayabilirsiniz. İşte Detaylar...

A+A-

Evde ek iş olarak çalışmak isteyenlere İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden personel alımı yapılıyor. İlana göre Evde ek iş yapmak isteyen kişiler bu alanda işçi alımı başvurusu yapabileceklerdir.

Alım ilanlarına göre evde ek iş işçi alımı yapılıyor. Evde ek olarak çalışmak isteyen kişilerin bu alanda başvuru yapabileceği belirtilmiştir. İlana göre ek gelir almak isteyenler için bu personel alımı başvuruları fırsat yaratmaktadır.

NOT: İŞKUR dışında alacağınız her bilgi veya başvuru adresi yanlış olacaktır. Bulunduğunuz şehirde başvuru için açık durum bulunuyorsa İŞKUR danışmanınızdan bilgi alınız. Sisteme kayıt olmanız halinde, sizlere gerekli olacak şekilde yönlendirilmeler ile rahatlıkla iş bulabilirsiniz. Site çok fazla yeni iş seçeneğini sizlere sunar.

İŞKUR üzerinden web sitesinde yayınlanan paketleme işi ilanları, evde çalışarak 2500 TL ile 6000 TL kadar ek kazanç elde edilebileceği belirtilmiştir.

Ek İşçi Olarak Kimler Başvuru Yapabilir; Erkek adayların askerliğini yapmış olması veya çağına gelmemiş olması gerekmektedir. 18 yaşını doldurmuş olup 50 yaşını doldurmamış olmak. Affa uğramış olsa bile devlet güvenliğine karşı suçlar işlememiş veya bundan ceza almamış olmak anayasal suç işlememiş veya bundan ceza almamış olmak, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar işlememiş olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. Kamu haklarından mahrum olmamak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Başvuru Şekli; Başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Sisteme giriş yapan kişi part-time seçeneğini kullanması gerekiyor. Anlık tüm kamu ilanlarına ulaşmak için aşağıda bulunan cep uygulamamızı indirin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.