1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Açıkladı, Başvurular Başladı! 21 Yaş Üzeri 41 Bin Kişi İşe Alınacak!
İŞKUR Açıkladı, Başvurular Başladı! 21 Yaş Üzeri 41 Bin Kişi İşe Alınacak!

İŞKUR Açıkladı, Başvurular Başladı! 21 Yaş Üzeri 41 Bin Kişi İşe Alınacak!

İŞKUR pek çok sektörde pek çok kişiye iş imkânı sundu aynı zamanda İŞKUR yeni güncelleme ile beraber resmî sitesinden 42 bin işçi alınacağını duyurdu. 11 Ağustos ile beraber işçi alımı ilanları hem özel sektörde hem de kamu için iş pozisyonları duyuruldu. 1 Temmuz’da kısıtlamaların kaldırılması ile beraber özel sektörde pek çok kişi iş arayışına geçti, bununla beraber İŞKUR üzerinden iş ilanları

A+A-

İŞKUR pek çok sektörde pek çok kişiye iş imkânı sundu aynı zamanda İŞKUR yeni güncelleme ile beraber resmî sitesinden 42 bin işçi alınacağını duyurdu. 11 Ağustos ile beraber işçi alımı ilanları hem özel sektörde hem de kamu için iş pozisyonları duyuruldu. 1 Temmuz’da kısıtlamaların kaldırılması ile beraber özel sektörde pek çok kişi iş arayışına geçti, bununla beraber İŞKUR üzerinden iş ilanları sürekli olarak yenilenmeye başladı.

İŞKUR 42 bin kişiye iş istihdamı sağlarken işe yerleşme sürecinde vatandaşlara yardımcı olacak. Özel sektör firmaları birçok personel alımı için harekete geçti. Özellikle açık işler yükselerek iş arayanlar için bir avantaja dönüştü. İŞKUR üzerinde bulunan işler 42 bini aştı.

İŞKUR İşlere Nasıl Başvurulur?

İş arayan kişiler İŞKUR üzerinden online bir şekilde telefonlardan ve bilgisayarlardan üye olarak başvurabilirler. Aynı zamanda özel sektörde bulunan işler İŞKUR sayfası üzerinden kontrol edilebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Çeşitli branşlarda görevlendirilmek için binlerce iş arasından seçiminizi yapabilir ve rahatlıkla başvurabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey İŞKUR ilan sayfasına giderek meslek bölümünden istediğiniz işi aratın.

İŞKUR İş Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Eğer İŞKUR üzerinden bir işte çalışmak istiyorsanız öncelikle bir Türkiye vatandaşı olmanız gerekmektedir.
  • Kamu haklarından yasaklanmamış olmamanız gerekmekte ve aynı zamanda sicilinizin temiz olması gerekmektedir.
  • Görevinizi yapmanıza engel olacak herhangi bir hastalık veya bulaşıcı hastalık olmaması.
  • Başvurmak istediğiniz iş hakkında bilgiye sahip olmanız veya tecrübenizin olması.

İŞKUR’A Kayıt Olma Aşamaları

İŞKUR sitesine kayıt olarak rahatlıkla işlere başvurabilirsiniz. Bunun için mutlaka bir e-posta ve telefon numarasına ihtiyacınız olması gerekmektedir. Bu ikisinden birini üye olurken girmelisiniz ve üyeliğinizi aktif etmelisiniz. Sağ üst taraftan iş arayan olarak seçtikten sonra profilinizi oluşturmalısınız. Girdiğiniz tüm bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Aynı zamanda öğrenim durumu, iş pozisyonları veya tecrübeleriniz hakkında eksiksiz bilgi girilmesi gerekmektedir. Bu bilgileri yanlış girdiğiniz zaman iş veren kişiler sizlere geri dönüş yapamayabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.