1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR 81 il genelinde 22.766 işçi, alıcak! 4278 temizlik personeli, 1681 Çağrı operatörü, 1377 güvenlik görevlisi ve 749 büro memuru alımı yapacak
İŞKUR 81 il genelinde 22.766 işçi, alıcak! 4278 temizlik personeli, 1681 Çağrı operatörü, 1377 güvenlik görevlisi ve 749 büro memuru alımı yapacak

İŞKUR 81 il genelinde 22.766 işçi, alıcak! 4278 temizlik personeli, 1681 Çağrı operatörü, 1377 güvenlik görevlisi ve 749 büro memuru alımı yapacak

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü işçi alımı, temizlik personeli alımı, çağrı operatörü alımı, güvenlik görevlisi alımı ve büro memuru alımı için 28 Mayıs 2022 tarihinde yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları, kurum dışı kamu işçi alım ilanları ve açık iş ilanları sayfasında yer alan bu ilanlara göre İŞKUR, 22.766 işçi, 4278 temizlik personeli, 1681 çağrı merkezi operatörü...

A+A-

İŞKUR başta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Hatay, Kayseri, Konya, Tekirdağ, Kocaeli, Bursa, Aydın ve Manisa başta olmak üzere 81 il genelinde her bir kadro için değişik olmak suretiyle 18-55 yaş aralığında, minimum İlköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden toplamda 30.851 personel alınacağını belirtti.

Alınacak personeller Kamu Kurum ve kuruluşlarında, il ve ilçe belediyelerinde ve farklı sektörlerde etkinlik gösteren fabrikalarda, üretim tesislerinde ve öteki kurumsal şirketlerde istihdam edileceklerdir.

Bu belirtilen ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların en önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve İŞKUR’a kayıtlı işi olmayan olmaları gerekmektedir. Şartları taşıyan herkes bu ilanlara İŞKUR’un e-şube üstünden, e-devlet şifresi ile giriş yaparak online başvuru işlemlerini yapabilirler.

Peki İŞKUR beden işçisi, temizlik mensubu, çağrı merkezi operatörü, silahlı/silahsız özel emniyet görevlisi ve ofis memuru alımı için istenilen başvuru şartları nelerdir? Hangi illerde hangi kamu kurumlarına, hangi belediyelere veya hangi özel sektörde faaliyet yürüten şirketlere bu belirtilen mesleklerden personel alımı yapılacak?

Aşağıda bu belirtilen mesleklerle alakalı personel alımı meydana getiren kamu kurumlarına ilişik, belediyelere ilişik ve kurumsal şirketlere ilişik iş ilanlarının yayınlandığı sayfaya ait bağlantılar verilmiştir.

Bu bağlantılara tıklayarak bu mesleklerden personel alımı icra eden amme müesseselerinin iş ilanlarına ulaşabilir ve aynı sayfa üzerinden müracaat şartlarını öğrenebilir ve tekrar aynı sayfa üstünden online başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.