1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR 38 ilde acil personel alımı yapıyor! İlkokul, lise, üniversite mezunları dikkat: 18-45 yaş arası herkes alınacak!
İŞKUR 38 ilde acil personel alımı yapıyor! İlkokul, lise, üniversite mezunları dikkat: 18-45 yaş arası herkes alınacak!

İŞKUR 38 ilde acil personel alımı yapıyor! İlkokul, lise, üniversite mezunları dikkat: 18-45 yaş arası herkes alınacak!

İŞKUR, KPSS'ye ihtiyaç duymadan en az ilkokul mezunu olanlar için bu illerde yaşayanların ilgisini çekecek iş ilanı açıkladı. 18-45 yaş arası temizlik personeli, güvenlik personeli, bekçi ve katiplere acil ihtiyaç duyulmaktadır. Bankalar, okullar, resmi kurumlar, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektöre personel alımı yapılmaktadır. Hangi mesleklerde kaç kişi istihdam ediliyor?

A+A-

İş arayanların sayısının her geçen gün arttığı bu günlerde İŞKUR yeni işçi alımlarını açıkladı. İşte milyonlarca işsiz vatandaşı sevindirecek haberin detayları...

İŞKUR, KPSS'ye ihtiyaç duymadan en az ilkokul mezunu olanlar için bu illerde yaşayanların ilgisini çekecek iş ilanı açıkladı. 18-45 yaş arası temizlik personeli, güvenlik personeli, bekçi ve katiplere acil ihtiyaç duyulmaktadır. Bankalar, okullar, resmi kurumlar, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektöre personel alımı yapılmaktadır. Hangi mesleklerde kaç kişi istihdam ediliyor? Başvuru koşulları nelerdir?

2023 yılı Nisan ayında İŞKUR tarafından Nisan ayının ilk günlerinde açıklanan yeni iş ilanları gündem oldu. Her ay binlerce açık pozisyon açıklayan İş ve İşçi Bulma Kurumu, nisan ayında temizlik personeli, güvenlik görevlisi, katip, aşçı, kaynakçı, teknisyen, güvenlik görevlisi ve memur alımı yapıyor. Hangi illere kaç personel alınacak? Nisan ayı İŞKUR iş ilanları, başvuru koşulları ve başvuru ekranı hakkında bilgi almak için tıklayınız.

NİSAN İŞKUR TEMİZLİK PERSONELİ İŞLEM İLANI

İstanbul, Mersin, Bursa, Nevşehir, Tekirdağ başta olmak üzere birden fazla ilde temizlik personeli alımı yapılacaktır.

2023 YILI GÜVENLİK PERSONELİ ALIM DUYURULARI

İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre silahlı ve silahsız özel güvenlik personeli alımına başlandı. Başvuru koşullarını sağlayan herkes hemen online başvuru yapabilir.

2023 Aşçı İŞ DUYURULARI

İŞKUR aracılığı ile aşçı olmak isteyenler hayallerini hemen gerçekleştirebilirler. Aşçı alımı yapılan illeri ve koşulları aşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz.

İŞKUR KAMU GÖREVLİSİ ALIM İLANI

İŞKUR sadece personel ve işçi değil, memur da alıyor. Hemen başvurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler