1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR 130.488 Bin İşçi Alacak! Tüm Şehirlerde 20 ila 52 Yaş Arası Personel Alımı Başlıyor…
İŞKUR 130.488 Bin İşçi Alacak! Tüm Şehirlerde 20 ila 52 Yaş Arası Personel Alımı Başlıyor…

İŞKUR 130.488 Bin İşçi Alacak! Tüm Şehirlerde 20 ila 52 Yaş Arası Personel Alımı Başlıyor…

Tüm şehirlerde İŞKUR birçok kişiye iş imkânı sunuyor. 20-52 yaş arası birçok kişi iş sahibi olabilecek. Yaklaşık 130.488 kişi İŞKUR ile iş sahibi olacak…

A+A-

Tüm şehirlerde İŞKUR birçok kişiye iş imkânı sunuyor. 20-52 yaş arası birçok kişi iş sahibi olabilecek. Yaklaşık 130.488 kişi İŞKUR ile iş sahibi olacak…

İŞKUR üzerinden Eylül ayı ile beraber iş arayan kişilere müjdeli haberini verdi. Binlerce insana sağlanan bu imkân tüm şehirlerde mevcut. İŞKUR internet sitesi aracılığıyla iş arayan kişilere durmadan iş imkânı sunuyor. Eylül ayı ile beraber kurum yeni istidamlar sunarken kamu ve özel sektördeki iş ilanlarını sitesinde paylaşıyor.

130.488 İşçi Alınacak

İŞKUR ile özel sektörde personel alımı için kollarını sıvamış durumda. Aynı zamanda açık işler bir anda yükselişe geçti. İş arayan kişilere özel İŞKUR üzerinde açık iş ilanları 130.488 bini aşmış durumda. Özel sektör üzerinde pek çok acil işte işçi aranıyor. İş arayan kişiler İŞKUR sitesi üzerinden üye olarak müracaat edecekler. Özel sektörde oluşan işler için başvurular internet sitesi üzerinden ve İŞKUR binaları üzerinden yapılabilecek. Yaklaşık 130.488 adet iş imkânı bulunan İŞKUR üzerinden anlık olarak iş ilanlarını güncel olarak takip edebilirsiniz.

İŞKUR üzerine kayıt olarak doğru bilgileri girmelisiniz. Sonrasında CV hazırlayarak daha önceki iş tecrübelerinizi belirtebilirsiniz. Sonrasında cep telefonunuza güncel iş ilanları ile alakalı iş imkanları gelecek. Bununla beraber istediğiniz işlere başvurarak 15 gün içerisinde gelen mesajları okumalısınız. Aksi takdirde hesabınızı kullanmazsanız hesabınız devre dışı olabilir. Profilinizi oluşturduktan sonra belirtilen işlere başvurabilirsiniz.

İŞKUR Güncel İş İlanları Nedir?

Çeşitli iş gruplarında hizmet verilen birçok iş için personeller İŞKUR üzerinden iş ilanlarını takip edebilecekler. İŞKUR sitesi üzerinden meslek alanında istediğiniz bir iş grubunu aratabileceksiniz. İŞKUR üzerinde bulunan ilanlara başvurmak için bazı şartlar aranmaktadır bu şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir kamu hakkından yasaklanmamış olmak, devletin güvenliğine ve anayasa düzenlerine karşı bir suç işlenmemiş olması, görevlerini yapmalarına engel olarak bir hastalığın veya bulaşıcı hastalığın olmaması, devletin güvenliğine karşı herhangi bir suç işleniyor olmaması.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.