1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR 12.500 TL’ye Acil Personel Alımı yapıyor! 100 bin 690 Kişinin Hayatı Değişecek! 18-45 Yaş arası herkes başvurabilir!
İŞKUR 12.500 TL’ye Acil Personel Alımı yapıyor! 100 bin 690 Kişinin Hayatı Değişecek! 18-45 Yaş arası herkes başvurabilir!

İŞKUR 12.500 TL’ye Acil Personel Alımı yapıyor! 100 bin 690 Kişinin Hayatı Değişecek! 18-45 Yaş arası herkes başvurabilir!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tüm iş arayanları sevindiren müjdesini yayınladı. Yıllardır milyonlarca kişinin iş sahibi olmasını sağlayan İŞKUR sene sonundan önce 100 bin 690 kişilik açık kadronun doldurulacağını duyurdu. Haberin diğer bir sevindirici noktası ise maaş miktarları. İnternet sitesinden yapılan açıklamaya göre hemen işe başlayacak personeller için 12.500 TL maaş uygun görülmekte.

A+A-

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tüm iş arayanları sevindiren müjdesini yayınladı. Yıllardır milyonlarca kişinin iş sahibi olmasını sağlayan İŞKUR sene sonundan önce 100 bin 690 kişilik açık kadronun doldurulacağını duyurdu. Haberin diğer bir sevindirici noktası ise maaş miktarları.

İnternet sitesinden yapılan açıklamaya göre hemen işe başlayacak personeller için 12.500 TL maaş uygun görülmekte. Yeni yıla girerken gelen bu güzel haberle ekonomik sıkıntılar yaşadığımız şu günlerde iş arayan çaresiz kişilerin yüreğine bir damla su serpildi. Sosyal medyada yapılan yorumlara göre insanlar bu müjdeli haberi büyük bir sevinçle karşıladı. Açılan ilanlara başvurular hızla devam etmekte.

İŞKUR’a Kimler Başvurabiliyor?

Sene başından beri sayısız insanın iş bulmasına ön ayak olan İŞKUR’un açtığı ilanlar incelendiğinde bazı meslek gruplarının profesyonel yetkinlik gerektirdiği görünmektedir. Bununla birlikle bir tecrübe gerektirmeyen ve kişilik özellikleriyle uyuştuğu takdirde başarılı olunabilecek birçok iş ilanı da göze çarpmaktadır. 20 binden fazla kişi ihtiyacı için beden işçiliği ilanı bulunmaktadır. Meslek gruplarına dair özel kriterler ilanlarda bulunabilir. Açılan ilanlar Türkiye’nin çeşitli illeri için açılmış olup bu detay iş bulma olanağını artıracaktır. 

İŞKUR Hangi Meslek İçin İlan Açtı?

Bir diğer güzel haber ise ilanların açılacağı meslek grubu konusundan geliyor. Aşçılıktan garsonluğa, temizlik görevliliğinden satış danışmanlığına kadar oldukça farklı iş kolu üzerinden açılacak olan ilanlar sayesinde bu işsizlik dönemlerinde birçok kişi kendine uygun bir ilanı bulabilecektir. En fazla ilan açılan meslek gruplarından biri beden işçiliği. Bununla birlikte konfeksiyon işçiliği, paketleme işçiliği, ağaç işleri endüstri mühendisliği, ağdacı gibi birçok meslek için ilan açıldı.

İŞKUR İlanlarına Ne Zaman Başvuru Yapılacak?

Açılan ilanlar için başvuru tarihlerini açıklayan İŞKUR  özellikle kasım ve aralık aylarında açılacak ilanlar için internet sitesinde açıklamalarda bulundu. İlanların açıldığı tarihlerde erkenden başvuru yapmak ileride herhangi bir sorunla karşılaşmayı önleyecektir. Bilindiği gibi İŞKUR yıl içerisinde tek bir zaman aralığında ilan açmıyor. İhtiyaca göre açılan ilanlara her zaman başvuru yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.