1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. İş Bankası’ndan müjde! 3 ay geri ödemesiz tam 100 bin TL kredi kampanyası duyuruldu! Hemen başvuru yapabilirsiniz…
İş Bankası’ndan müjde! 3 ay geri ödemesiz tam 100 bin TL kredi kampanyası duyuruldu! Hemen başvuru yapabilirsiniz…

İş Bankası’ndan müjde! 3 ay geri ödemesiz tam 100 bin TL kredi kampanyası duyuruldu! Hemen başvuru yapabilirsiniz…

İş bankası yaşanan zorlu korona virüs salgını ile mücadele günlerinde farklı kredi kampanyaları sunmaya devam ediyor.Ekonomik anlamda zorluk çeken vatandaşların bir nebze de olsa rahat etmelerini sağlamak için bu sefer de 3 ay geri ödemesiz olarak tam 100 bin TL kredi imkanları sunacağını açıkladı.

A+A-

Kredi başvuruları başladı ve hala devam ediyor. İş bankası kredi alternatifleri ve şartları hakkında merak edilen tüm detayları da sizler için bir araya getirdik.

İş bankası yaşanan zorlu günlerde vatandaşlara destek olmak için yeni bir kredi verecek olduğunu açıkladı. Anında ticari kredi kapsamında 3 ay geri ödemesiz olarak verilecek 100 bin TL kredi destekleri için aylık faiz oranları da sadece yüzde 1,52 olarak belirlendi. 3 ay geri ödemesiz kredi hakkında banka tarafından açıklama geldi.

Gelen bu açıklama sırasında; ‘’ banka kapsamında ticari kredi limitlerinin olması ya da olmaması asla fark etmez. İşCep ya da internet şubesi aracılığı ile bankalardan 36 ay vade ile 100 bin TL ye varan kredi anında ticari kredi kapsamına başvuru yapılabilecek. Başvuru adımları saniyeler içerisinde değerlendirmelere alınacak ve onaylanma durumları karşısında vadesiz ticari hesaplarına yatırılan paraları anında kullanmaya başlayabileceksiniz. ‘’ şeklinde gelen açıklama dikkatleri çekti.

Bu süreçlerde en fazla 100 bin TL kredi limitleri verilirken krediler esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerinin başvuru yapmasına fırsat sunuluyor. İşCep ya da internet şubesi aracılığı ile anlık olarak başvuru adımları yerine getirilebilecek.

Kredi hakkında merak edilen detaylar…

Anında ticari kredi hakkında merak edilen detaylar ise;

  1. En fazla 100 bin TL imkanı
  2. 3 ay geri ödemesiz
  3. 36 ay vade imkanı
  4. Esnaf ya da kişi tacirler başvuru yapabilir. Değerlendirmelerin ardından olumlu ya da olumsuz geri dönüşler yapılacak.
  5. Şubelere gitme zorunluluğu olmadan herkes olduğu yerden İşCep ya da internet şubesi aracılığı ile başvuru yapabilir.
  6. Müşteriler İşCep ya da internet şubesi aracılığı ile giriş yaparak 7 gün 24 saat boyunca aralıksız olarak başvuru yapabilirler.
  7. Her ay vadede eşit taksit ödemeli imkanlar tercih edilir.
  8. Başvuru adımları birkaç saniye içerisinde değerlendirmelere alını ve onaylandığı an vadesiz ticari hesaplara ödemeler anlık olarak yapılır.

Ödeme planları nasıl olacak? 

Bankadan 50 bin TL kredi alan bir vatandaş 36 ay vade ve yüzde 1,52 faiz oranına tabi tutulacaktır. Bu kapsamda eşit taksit ödemeli adımları tercih ederse aylık olarak 1836 TL ödeme yaparken kredi ödemesinin sonunda bankaya toplam 66 bin 119 TL ödeme yapmış olacaktır.

1-002.jpg

İŞ Bankası 3 Ay Ertelemeli Kredi Başvuru Ekranı

İlgili bağlantıya ulaşarak, başvuru işlemlerinizi kimlik bilgileriniz ile beraber gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.