1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İş Bankası'ndan Büyük Müjde: 20 Bin TL Faizsiz Nakit Avans Kampanyası Başladı!
İş Bankası'ndan Büyük Müjde: 20 Bin TL Faizsiz Nakit Avans Kampanyası Başladı!

İş Bankası'ndan Büyük Müjde: 20 Bin TL Faizsiz Nakit Avans Kampanyası Başladı!

Banka kampanyalarında yeni bir dönem başlıyor. İş Bankası, mayıs ayına özel olarak başlattığı kampanya ile müşterilerine 20 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. İşte, detaylar...

A+A-

Banka kampanyalarında yeni bir dönem başlıyor. İş Bankası, mayıs ayına özel olarak başlattığı kampanya ile müşterilerine 20 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. İşte, detaylar...

İş Bankası, mobil uygulamasındaki 'Müşteri Olmak İstiyorum' özelliği ile banka müşterisi olacak olanlara özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, kredi kartı almak şartıyla müşterilere faizsiz taksitli nakit avans imkanı tanınıyor.

Bankanın mobil uygulamasını indirerek hızlı bir şekilde müşteri olma şansına sahip olanlar, 15 Nisan 2023 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilecek. Kampanya, sadece 5 ay vade için geçerli olacak.

İşte, kampanya detayları:

  • Kampanyadan yararlanmak için, İşCep 'Müşteri Olmak İstiyorum' özelliğiyle müşteri olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler faydalanabilecek.

  • Faizsiz taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında değişecek. Kullanılacak tutar, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlı olacak.

  • Kampanya kapsamında belirlenen faizsiz taksitli nakit avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda belirlenen tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecek.

  • Başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil'den kredi kartı limitinin yüzde 50'sini aşmamak koşuluyla 5 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kullanabilecek.

  • Kampanya sadece İşCep üzerinden başvuru yaparak müşteri olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler için geçerli olacak.

  • Başvurular, kredi kartı başvurularının onaylandığı tarihten itibaren 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacak.

  • Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanabilecek.

  • Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariç)

İş Bankası'nın bu özel kampanyası ile müşteriler, ihtiyaçlarına hızlı ve kolay bir şekilde çözüm bulabilecek. Belirtilen tarihler arasında başvuru yapmayı unutmayın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.