1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İş Bankasında hesabı olan herkes dikkat: 200 TL ödenecek!
İş Bankasında hesabı olan herkes dikkat: 200 TL ödenecek!

İş Bankasında hesabı olan herkes dikkat: 200 TL ödenecek!

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. İş Bankası’nda hesabı olmayan kişilere 31 Aralık tarihine kadar kampanya tanımlandı.

A+A-

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. İş Bankası’nda hesabı olmayan vatandaşlara 31 Aralık tarihine kadar kampanya tanımlandı. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması kapsamında İş Bankası müşterisi olarak İş Bankası kredi kartına veya Bankamatik Kartı’na başvurun, tek seferde gerçekleştireceğiniz ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanın. Üstelik kartlarınızın teslim edilmesini beklemeden anında internet alışverişlerinde ve mobil temassız ödemelerde kullanma ayrıcalığı yaşayacağı bildirildi.

İş Bankası kartları sahibi olmak için: İşCep, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarından, İnternet Şubemizden, 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemizden ya da size en yakın İş Bankası Şubesi’nden başvurunuzu yapabilirsiniz. Bireysel kartlar için detaylı bilgiye buradan, ticari kartlar için detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olma adımları:

• NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.
• Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti sunabilmemiz için karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.
• Yeni tip TC kimlik kartınızdaki çipi NFC uyumlu* telefonunuza taratın.
• Sonraki adımda “Yüz Tanımayı Başlat” butonunu tıklayın. Yüzünüzde hiçbir aksesuar olmadan yüzünüzü kameraya tanıtarak yüz biyometrisi doğrulamasını yapın.
• Ardından “Müşteri Temsilcisine Bağlan” butonuna tıklayın ve müşteri temsilcisi ile anında görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecini tamamlayın.
• Cep telefonunuza gönderilecek geçici müşteri şifreniz ile hemen İşCep uygulamamızın kolay hizmetlerinden yararlanmaya başlayın, dilediğiniz ürünümüze başvurun.
• Esnaf/gerçek kişi tacir iseniz bireysel hesabın yanı sıra ticari hesabınızı da aynı zamanda açabilirsiniz.

*NFC özelliği iPhone 7 ve üzeri modellerde bulunmaktadır. NFC özelliğinin kullanılabilmesi için IOS 13 ve üzeri sürüm gerekmektedir. Android işletim sistemine sahip telefonlarda NFC özelliğinin bulunması yeterlidir.

** NFC özelliğine sahip olmayan cep telefonları üzerinden İşCep’i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayarak başvuru formunu doldurabilir, İşCep’ten müşteri temsilcimizle yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında adresinize kurye ile gönderilen imza formuna atacağınız tek bir imzanız ile hesap açılışını kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı bilgiye https://www.isbank.com.tr/musteri-olmak-istiyorum üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları ve Bankamatik Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları,Ticari Bankamatik Kartları

Kampanya koşulları:

• Kampanyadan 1 Ocak-31 Aralık 2022 tarihleri arasında İşCep içerisinde yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve İş Bankası kredi kartı veya Bankamatik Kartı başvurusunda bulunan müşteriler yararlanabilecektir.
• Kampanya kapsamında 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapılan İş Bankası kartları ile tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş gerçekleştirilmesi durumunda 200 TL MaxiPuan kazanılacaktır.
• Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, fatura ödemeleri kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ödül kullanımı: Kampanya kriterlerine yerine getiren müşterilerimizin kazanmış oldukları MaxiPuanlar kriterlerin yerini getirildiği ayı takip eden ayın ilk 15 günü içerisinde yüklenecektir. MaxiPuanlar yüklenildikleri tarih itibari ile 10 gün süresince kullanılabilecek, kullanılmayan MaxiPuanlar ilgili sürenin sonunda geri alınacaktır. Yükleme anında kampanyaya dahil kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmekte olup yükleme işlemlerinin tamamlanmasının akabinde SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.