1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. İş Bankası Müşterileri Bedava Uçuyor! Bedava Uçmak İsteyenler Bu Kartları Kullanmalı!
İş Bankası Müşterileri Bedava Uçuyor! Bedava Uçmak İsteyenler Bu Kartları Kullanmalı!

İş Bankası Müşterileri Bedava Uçuyor! Bedava Uçmak İsteyenler Bu Kartları Kullanmalı!

Türkiye’nin en köklü bankaları arasında ilk sıralarda bulunan İş Bankası, dijital çağın tüm özelliklerine sahip banka kartlarıyla ayrıcalıklarla dolu bir dünyada yer almanızı sağlıyor.

A+A-

Türkiye’nin en köklü bankaları arasında ilk sıralarda bulunan İş Bankası, dijital çağın tüm özelliklerine sahip banka kartlarıyla ayrıcalıklarla dolu bir dünyada yer almanızı sağlıyor. Yalnızca hayatı kolaylaştırmakla kalmayan, kullanıcısına dünyanın her köşesinde her an yeni avantajlar sunan İş Bankası, farklı amaçlara yönelik olarak hizmete sunduğu banka kartlarıyla bankacılıkta yeni bir çağ başlatıyor.

İş Bankası Muhteşem Kampanyalarını Sürdürüyor

Gerek yurt içi, gerekse yurt dışında sizi nakit taşıma zahmetinden kurtaran İş Bankası kartları, güvenli alışverişin yanı sıra birçok farklı kampanya düzenleyerek cazip hediyeler sunuyor. İş Bankalarına yapılan başvuru ile kolayca alınabilen bireysel kartlar, yaşamın her alanında sağladığı avantaj ve kolaylıklarla öne çıkıyor.

Maximum Kart

Alışveriş yaparken Maxipuan kazandıran kartınız, alışverişlerinizi taksitlendirerek kolayca ödemenizi sağlıyor. Maximum kart sahipleri tüm Türkiye çapında 200.000 üye işyerinden yaptıkları alışverişleri taksitlendirdikleri gibi, kazandıkları puanlarla bedava alışverişin keyfini yaşıyor. Nakit ihtiyaçlarınızda da 7/24 kullanıma hazır olan Maximum kartla nakit avans çekebilir, geri ödemelerinizi 12 aya varan eşit taksitlerle ödeyebilirsiniz. Bankamatik kartınızla yaptığınız para çekme ve yatırma da dahil olmak üzere birçok bankacılık işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Maximiles

İşleriniz sebebiyle sürekli seyahat ediyorsanız veya dünyayı keşfetmek istiyorsanız mutlaka bir Maxmiles karta sahip olmalısınız.Maximiles, avantajlı kampanyalar ile bedava uçmanızı dahi sağlıyor. Dünyayı keşfetmek isteyenlerin önündeki tüm engelleri kaldıran İş Bankası, hayalinizdeki her noktaya muhteşem avantajlarla uçmanızı sağlıyor. Yaptığınız her alışverişlerden kazandığınız millerle bedava yolculuk yapabilmenize olanak sağlayan Maxmiles kart ile nakit avans çekebilir ve çektiğiniz miktarı taksitlendirerek kolayca ödeyebilirsiniz. Maximum dünyasının puan, taksit, indirim gibi avantajlarından yararlanmanıza olanak sağlayan kartınızla tüm bankacılık işlemlerinizi dünyanın her yerinden halledebilirsiniz.

Akıllı Kartlar

Üniversite öğrencilerinin yaşamlarını kolaylaştırmak adına kullanıma sunulan İş Bankası akıllı kartlar, kampüs ve kampüs içi tesislerde kullanılıyor. Kullanmış olduğunuz kredi kart hesabınıza değer yükleyip boşaltmanıza olanak sağlayan akıllı kartlar, kampüs ihtiyaçlarınızda kullanmak üzere kartınıza para yüklemeniz gerektiğinde İş Bankası vadesiz hesaplarınızla veya herhangi bir kredi kartıyla eşleşme yapmanızı sağlar. Ayrıca kampüs içinde kütüphane, spor merkezi, havuz gibi tesislerdeki ödeme noktalarında kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.