1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. İrem Derici’den Tartışma Yaratacak Açıklamalar
İrem Derici’den Tartışma Yaratacak Açıklamalar

İrem Derici’den Tartışma Yaratacak Açıklamalar

Son dönemin en başarılı şarkıcılarından olan fakat aşk konusunda mutsuz günler yaşayan İrem Derici, kendisine yöneltilen soruya verdiği cevap ile tartışmalara neden oldu.

A+A-

2019 yılında iş konusunda başarılı bir yıl geçirmesine rağmen aş hayatı oldukça çalkantılı geçen İrem Derici, Rose Meze adlı mekandan çıkarken magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği sorulara samimi cevaplar verdiği görüldü. Verdiği cevapla tartışmalara ve eleştirilere neden olan İrem. Derici, kendisine yöneltilen “2020 yılından aşk mı para mı istiyorsunuz” sorusuna verdiği yanıt hayli ses getirdi. Başarılı sarkıcı verdiği cevapta, Tabii ki parayı seçtiğin, çoğunlukla aşk diye düşündüğü kişilerin paraya geldiğini vurguladı.

Bu sebeple bilinçli olunması gerektiğini ifade eden İrem Derici para olunca erkeklerin zaten kendiliğinden geldiğini belirtti. Başarılı sanatçı 2016 yılında Rıza Esendemir’le evliliğini sonlandırdıktan sonra, Ataberk Özden ve Lider Şahin’le ile aşk yaşamış fakat aradığı mutluluğu bir türlü bulamamıştı.  

Başarılı Sanatçıya Yoğun Eleştiriler Var

Başarılı sanatçının açıklamalarına ise bir kısım destek verip gerçekleri çekinmeden ifade ettiğini vurgularken önemli bir kısım ise sosyal medya üzerinden sanatçının yaptığı açıklamalara yoğun eleştiri getirdikleri görülüyor. ,

Herkesi aynı kefeye koymanın yanlış olduğu belirtilen yorumlarda sanatçının yanlış seçimlerinin tüm erkeklere mal edilemeyeceği belirtiliyor. Ayrıca İrem Derici’ye yapılan eleştirilerde böyle duruma düşmesinde suçun kendisine ait olduğu insanın ne ekerse onu biçtiği şeklinde yorumların ağırlık ta olduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.