1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak? Ertelenen Çıkış Tarihi ile İlgili Açıklama Yapıldı!
iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak? Ertelenen Çıkış Tarihi ile İlgili Açıklama Yapıldı!

iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak? Ertelenen Çıkış Tarihi ile İlgili Açıklama Yapıldı!

Hemen her sektörü olumsuz şekilde etkileyen koronavirüsü bu defa Apple’ı vurdu! Tüm çabalara rağmen yeni iPhone’lar ile ilgili çalışmalar zamanında tamamlanamamış ve Qualcomm CFO’su Akash Palkhiwala’nın yaptığı açıklamalar ile önümüzdeki aylarda tanıtımının yapılarak piyasaya sürüleceği açıklandı.

A+A-

Konu ile alakalı bir diğer açıklama ise isabetli sızıntıları ile tanınan Jon Prosser’den geldi. Jon Prosser, sosyal medya hesabından ‘’iPhone 12, New iPads, October’’ şeklinde bir paylaşım yapmış ve bu paylaşım ile Apple’ın yeni iPhone ile iPad modellerinin ancak Ekim ayında tanıtabileceğini söylemiş oldu.

iPhone 12 neden piyasaya sürülmedi? İPhone 12 piyasaya ne zaman sürülecek? İPhone 12 tanıtımı ne zaman yapılacak? Apple iPhone’u ne zaman satışa çıkaracak? İPhone tanıtımı neden geciktirildi? Gibi soruların detayları haberimizde….

İPhone Tanıtımının Gecikmesinde ki İddialar Neler?

Konu ile ilgili bir takım iddialar vardır. Bu iddialardan ilki, Apple’ın iPhone 12 ailesini, her zaman yaptığı gibi Eylül ayında tanıtacağıdır fakat cihazların satışa sunulmasının Ekim ve hatta 5G modeller için Kasım ayının beklenmesi gerektiğidir. 

Bir diğer iddia ise gerçeklik payının daha fazla olduğu düşünülen Qualcomm CFO’su Akash Palkhiwala’dan geldi. Akash Palkhiwala, Reuter’a yaptığı açıklamada, amiral gemisi bir akıllı telefondaki gecikmenin yılın üçüncü çeyreğinde gelmesi beklenen gelirleri dördüncü çeyreğe sarkıttığını belirtti.

Herhangi isim sunmayan Palkhiwala söz konusu gecikmenin, 3. Çeyreğin son ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 ailesinin 4. Çeyreğin ilk ayında tanıtılması yüksek bir ihtimal diye de eklendi.

Apple’ın önümüzde ki aylarda gerçekleştireceği lansmanda; iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max ve İphone 12 kullanıcıların beğenisine sunulacak..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.