1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. iPhone 12 İle İlgili Yeni Bilgiler Sızdı
iPhone 12 İle İlgili Yeni Bilgiler Sızdı

iPhone 12 İle İlgili Yeni Bilgiler Sızdı

Geçmiş yıllarda cep telefonu sektöründe ki tartışmasızlık liderliği tehlikeye giren iPhone rekabette üstünlük sağlamayı planladığı iPhone 12 modeli için sıkı bir şekilde çalışıyor.

A+A-

Çok değil bundan 5 sene önce cep telefonu piyasasında Samsung ile birlikte lider olan ve sektörde belirleyici konumda olan Apple firması, başta Çinli şirketler olmak üzere uzak doğu kökenli firmaların sektöre ağırlığını koymasıyla eski popülerliğini kaybetmiş görünüyor.

Fakat yine de iPhone denilince kalite ve popülerlik kelimeleri bir arada kullanılıyor. Apple sektördeki pazar payını yükseltmek için geçtiğimiz sene gerek kamera tasarımı ve gerekse teknolojik özellikleri üst seviyede olan iPhone 11 ve iPhone 11 Pro modellerini piyasaya sürmüştü.

Satışların ciddi anlamda artmasına rağmen bu yeni modelin yüksek fiyatı sebebiyle beklenen satış rakamlarına ulaşılamadığı görülmüştü. Bunun ana sebebi hemen hemen aynı tasarım ve teknolojik özelliklere sahip Huawei, Xiaomi ve Oppo gibi markalar iPhone 11 modelinin neredeyse yarı fiyatına modellerini piyasaya sürmesi olarak gösteriliyor.

iPhone 12 Kaliteyi Zirveye Taşıyacak

Firma teknolojik anlamda en üst seviyeyi yakalamayı planladığı iPhone 12 ile ilgili çalışmalara başladığı ifade ediliyor. iPhone 12 ile ilgili olarak henüz resmi bir üretim ve satış tarihi belirli olmasa da model ile ilgili çeşitli bilgilerin basına sızmaya devam ettiği görülüyor.

En son sızan bilgiye göre iPhone 12 modelleri OLED ekran teknolojisine sahip olacak ve ekranlar LG firmasından temin edilecek. Yeni teknoloji ile birlikte iPhone 12 modellerinin ekranlarının çok daha ince olması ön görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.