1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Infinix Hot 10 Lite, Google Play Console'da Özellikleriyle Yerini Aldı
Infinix Hot 10 Lite, Google Play Console'da Özellikleriyle Yerini Aldı

Infinix Hot 10 Lite, Google Play Console'da Özellikleriyle Yerini Aldı

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi Infinix yakın zamanda yeni akıllı telefonu Infinix Smart 4 Plus'ı tanıttı. Tam 6.000 mAh bataryaya sahip olan bu telefon, vergisiz fiyatıyla yaklaşık 740 TL'den satışa sunuldu.

A+A-

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi Infinix yakın zamanda yeni akıllı telefonu Infinix Smart 4 Plus'ı tanıttı. Tam 6.000 mAh bataryaya sahip olan bu telefon, vergisiz fiyatıyla yaklaşık 740 TL'den satışa sunuldu. Ancak, cihazın tanıtımından bu yana 1 hafta geçmemiş olsa da, Infinix yeni bir model sunmaya hazırlanıyor. Infinix tarafından sunulan yeni akıllı telefon da Smart 4 Plus'ın bütçeye uygun akıllı telefonu olacak. Infinix Hot 10 Lite adı altında piyasaya sürülmesi beklenen telefon nihayet Google Play Console’ da göründü. Cihazda bulunacak bazı donanım parçaları da platformda bulunuyordu.

INIFIX HOT 10 LITE ÖZELLİKLERİ

Infinix'in bütçe dostu olması beklenen yeni akıllı telefonu, Google Play Console’daki bilgilere göre çok daha iyi özellikler sunmayacak. Burada bulunan bilgilere göre Infinix Hot 10 Lite, MediaTek'in Helio A20 işlemcisine sahip olacak ve tüm işlemleri sadece 2 GB RAM ile gerçekleştirecek.

Google Play Konsolundaki diğer özelliklere göre Infinix Hot 10 Lite, 720 x 1.600 piksel çözünürlüğe sahip bir HD + ekrana sahip olacak. Cihazın ekranı 320 PPI piksel yoğunluğuyla gelecek. Özelliklerine rağmen, Infinix Hot 10 Lite, Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Infinix'in son derece bütçe dostu akıllı telefonu olacak olan Infinix Hot 10 Lite, kamera bölümünde bize neler sunacağı hakkında hiçbir şey bilmiyor. Bununla birlikte, cihazın bütçeye uygun olacağını düşünürsek, kamera bölümünde ortalamanın altında bir kamera beklemek doğru olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.