1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. İnci Taneleri dizisi Hayranlarını Üzdü fişi çekildi! Sevilen dizi yayından kaldırılıyor...
İnci Taneleri dizisi Hayranlarını Üzdü fişi çekildi! Sevilen dizi yayından kaldırılıyor...

İnci Taneleri dizisi Hayranlarını Üzdü fişi çekildi! Sevilen dizi yayından kaldırılıyor...

Ara Başlık: Ankara Seymenler Kulübü Derneği Başkanı, İnci Taneleri Dizisinin Yayından Kaldırılması İçin Harekete Geçiyor!

A+A-

Ankara'nın kültürünü ve Seymenlik geleneğini yanlış yansıttığı gerekçesiyle tepki çeken İnci Taneleri dizisi, Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir'in açıklamaları sonucunda yayından kaldırılıyor.

"Ankara Seymenler Kulübü Derneği Harekete Geçiyor!"

  • Ankara Seymenler Kulübü Derneği Genel Başkanı Şerafettin Demir, İnci Taneleri dizisinin Ankara ve kültürünü yanlış yansıttığı gerekçesiyle harekete geçiyor. Demir, dizinin yapımcısına dava açacaklarını ve RTÜK'e başvuruda bulunduklarını açıkladı.

  • İnci Taneleri dizisinin Ankara'nın kültürünü olumsuz bir şekilde yansıttığını belirten Demir, pavyon sahneleri ve dansların gençleri olumsuz etkilediğini ifade etti.

"Pavyon Sahneleri ve Danslar Tepki Çekti!"

  • Dizinin tanıtım videosu ve ilk bölümüyle birlikte pavyon sahneleri ve danslar büyük yankı uyandırdı. Özellikle pavyon kültürünün olumsuz etkilerini vurgulayan Demir, dizinin genç kızları olumsuz etkileyerek Ankara için bir utanç kaynağı olduğunu savundu.

"Yayından Kaldırılması İçin Kanuni Haklar Kullanılacak!"

  • Demir, Ankara'nın pavyon kültürü ile değil, Seymenlik kültürü ile anılması gerektiğini belirtti. Dizinin yayından kaldırılması için kanuni haklarını kullanacaklarını söyledi.

  • Ankara Seymenler Kulübü Derneği, dizinin yayından kaldırılması amacıyla hukuki süreci başlatarak tepkisini dile getirecek.

"Sonuç ve Tavsiye"

  • İnci Taneleri dizisinin Ankara'nın kültürünü olumsuz yansıttığına dair gelen tepkilerle birlikte dizinin yayından kaldırılması, Ankara Seymenler Kulübü Derneği tarafından destek buluyor.

  • Ankara'nın kültürel değerlerini doğru bir şekilde yansıtmayan yapımların toplumsal tepkilerle karşılaşması, dizilerin ve yapımcıların içerik seçimine daha fazla dikkat etmelerini sağlıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.