1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. İlker Kaleli Kimdir? İlker Kaleli Nereli ve Kaç Yaşındadır?
İlker Kaleli Kimdir? İlker Kaleli Nereli ve Kaç Yaşındadır?

İlker Kaleli Kimdir? İlker Kaleli Nereli ve Kaç Yaşındadır?

Poyraz Karayel dizisi ile adını duyuran İlker Kaleli, dizinin sonunda oldukça büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Başrol olarak yer aldığı Poyraz Karayel dizisinden sonra İlker Kaleli hakkında birçok merak edilen konu oldu. Neredeyse tüm hayranları tarafından merak edilen binlerce soru ve detay meydana geldi.

A+A-

İlker (Kaan) Kaleli 11 Mayıs 1984 yılında İstanbul’da doğmuş, Türk sinema ve dizi oyuncusu olarak hayatına devam etmektedir. LAMDA (London Academy of Music andDramatic Art) okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. LAMDA eğitim sürecini devam ettirirken sadece oyunculuk eğitimi işe kalmayarak Şahika Tekand’ın sahip olduğu Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri de almıştır. Eğitimlerini başaralı bir şekilde tamamlayan İlker Kaleli mezuniyetinin ardından birden fazla dizilerde rol almıştır.

Aldığı diziler İlker Kaleli’nin oyunculuk kariyerini de olumlu yönde etkileyerek günümüzdeki konumuna ulaştırmıştır. Rol aldığı dizileri sırası ile sıralayacak olursak eğer Son, Kayıp Şehir ve Kayıp dizileri olarak üç dizide rol almıştır. Şu an ‘Öğretmen’ isimli dizi çekimlerine devam eden İlker Kaleli oynadığı birçok dizide canlandırdığı rolü benimseyerek izleyicilerini kendine hayran bırakıyor.

Rol aldığı dizilerde birbirinden bağımsız kişiliklere bürünen İlker Kaleli, Poyraz Karayel adlı dizisinde izleyicilere yansıttığı kişiliği ile kendine hayran bıraktı. Poyraz Karayel dizisinde ‘Poyraz’ı’ canlandıran İlker Kaleli sette oyunculuğu kadar kişiliği, bilgisi, kültürü ve edebiyata olan ilgisi ile de dikkatleri üzerine topladı.

Poyraz Karayel adlı dizi ile kariyerinin zirvesine ulaşan İlker Kaleli bu dizi ile sadece kariyerinin değil aynı zamanda aşk hayatının da zirvesini yaşamıştır. Poyraz Karayel setlerinde birlikte zaman geçirdiği tıpkı kendisi gibi oyuncu olan Burçin Terzioğlu ile duygusal bir bağ yaşayan İlker Kaleli kısa bir süre sonra oyuncu arkadaşı Burçin Terzioğlu ile birliktelik yaşamaya başladı.

Fakat bu birliktelik dizinin final sahnesinden kısa bir süre sonra sona erdi. İlker Kaleli Burçin Terzioğlu ile biten birlikteliğinin ardından aşk hayatına biraz ara verip kendini kariyerine odaklayarak ‘Öğretmen’ adlı dizi çekimlerine başlamıştır. Görünün o kiPoyraz Karayel ile adını duyuran İlker Kaleli ‘Öğretmen’ dizisi ile de adından çok daha uzun yıllar bahsettirecek.

İlker Kaleli’nin Oynadığı Dizi Ve Filmler

  • Son (Televizyon Dizisi)
  • Kayıp Şehir (Televizyon Dizisi)
  • Kayıp (Televizyon Dizisi)
  • Poyraz Karayel (Televizyon Dizisi)
  • Cenk (Sinema Filmi)
  • Öğretmen (Televizyon dizisi Fox TV)
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.