1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. İki bankadan müjdeli açıklama: 3 ay ertelemeli, 36 ay vadeli olarak 30 bin TL kredi fırsatı yolda! Kredi notu düşük olanlara da verilecek olan kredi…
İki bankadan müjdeli açıklama: 3 ay ertelemeli, 36 ay vadeli olarak 30 bin TL kredi fırsatı yolda! Kredi notu düşük olanlara da verilecek olan kredi…

İki bankadan müjdeli açıklama: 3 ay ertelemeli, 36 ay vadeli olarak 30 bin TL kredi fırsatı yolda! Kredi notu düşük olanlara da verilecek olan kredi…

İki banka tarafından gelen açıklamalar vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Tam 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak 30 bin TL ye kadar kredi fırsatlarısunulacak. Kredi notlarında sorun olan ve düşük olan vatandaşlar da bu ödemeleri diledikleri an alabilecekler. İki banka kanadından kredi alan vatandaşlar yaşanan bu zorlu günlerde maddi anlamda sorunları ortadan kaldırarak ihtiyaçların

A+A-

İki banka tarafından gelen açıklamalar vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Tam 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak 30 bin TL ye kadar kredi fırsatlarısunulacak. Kredi notlarında sorun olan ve düşük olan vatandaşlar da bu ödemeleri diledikleri an alabilecekler. İki banka kanadından kredi alan vatandaşlar yaşanan bu zorlu günlerde maddi anlamda sorunları ortadan kaldırarak ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve rahat bir nefes alabilecekler.

Aktifbank ile Şekerbank kanadından gelen açıklamalar ile beraber 30 bin TL ye kadar sunulan kredi fırsatları netlik kazanmaya başladı. 3 ay ertelemeli olarak sunulacak kredi fırsatları 36 ay vade ile sunulacak. Anlık nakit ihtiyacı olan vatandaşlar diledikleri an başvuru yaparak kredi fırsatlarından yararlanabilecekler. Onaylanan kredi ile beraber paralar anında hesaplara yatacak. Şekerbank ve aktif bank kanadından gelen açıklamalardan bir tanesi de kredi notlarında sorun olan vatandaşlar için sunulan fırsatlar olması bankalar arasında geçmesi ile gözleniyor.

Aktif bank kanadından kredi fırsatları…

Aktif bank ile 30 bin TL kredi başvurusu yapma düşüncesinde olan vatandaşların illa şubelere gitme zorunlulukları da yer almıyor. Bunun için dijital alanlardan diledikleri an başvuru yapabilecekler ve onay aldıkları an ödemeleri anında PTT ile alabilecekler. Kredi başvuru yapma düşüncesinde olan vatandaşların internet sitelerine girmesi ya da banka numarasına SMS göndermesi yeterli olacak.

Hızlı başvuru adımları ile 30 bin TL ye kadar sunulan kredi en fazla 36 ay vade ile sunulacak. 3050 numarasına TC kimlik numaralarını yazan vatandaşlar başvurularını yapabilecekler. Ortalama 5 dakika kadar kısa süre içerisinde herkes başvurularını yapabilecekler. Cep telefonlarına anlık olarak onay şeklinde gelecektir.

Şekerbank kanadından başvuru yapma düşüncesinde olan vatandaşlar Aktif bank ile aynı özelliklere sahiptir. Diledikleri an Şekerbank üzerinden vatandaşlar başvuru yaparak 36 ay vadeye kadar ödemeleri sunulan 30 bin TL te kadar olan kredileri alabilecekler. Şubelerden yapılacak olan başvuruların yanı sıra bir andan da vatandaşların en az 6 aydır sigortalı olmaları şartı aranıyor. Emekli vatandaşlar eğer maaşlarını buradan alırlarsa diledikleri an başvuru yapabileceklerdir.

Şekerbank ihtiyaç kredisi kapsamında verilen kredi 3 ay ertelemeli olarak sunuluyor. Bir yandan da emekli maaş müşterileri için 100 bin TL ye kadar fırsatlardan yararlanabileceklerdir. İsteyenler online olarak başvuru yapabilecekleri gibi bir yandan da diledikleri an şubelere giderek kredi başvurularını yapabileceklerdir. Kredi notlarında sorun olan vatandaşlara dahi biri birinden farklı kredi fırsatları sunulabileceklerdir. Şubelere giderek ya da telefon ile bilgi alarak kredileri nasıl alabilecekleri hakkında ve başvuru detaylarını anlık olarak öğrenebileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum