1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. İcralık olan ve kara listede yer alanlar için 6 ay ertelemeli kredi fırsatı! Sicil affı beklemeden bankalardan kredi çekebilirsiniz…
İcralık olan ve kara listede yer alanlar için 6 ay ertelemeli kredi fırsatı! Sicil affı  beklemeden bankalardan kredi çekebilirsiniz…

İcralık olan ve kara listede yer alanlar için 6 ay ertelemeli kredi fırsatı! Sicil affı beklemeden bankalardan kredi çekebilirsiniz…

Bankalar ödenmeyen taksitler ya da kredi kartlarından dolayı kara listeye aldıkları ya da icralık olan kişiler için uzun süredir kredi çekmek ya da kredi kartı almak için uğraşsalar bile pek de mümkün olmuyordu.

A+A-

Bankalar ödenmeyen taksitler ya da kredi kartlarından dolayı kara listeye aldıkları ya da icralık olan kişiler için uzun süredir kredi çekmek ya da kredi kartı almak için uğraşsalar bile pek de mümkün olmuyordu.

Vatandaşlar da bu süreçler içerisinde kredi almak ya da kredi kartı çıkarmak için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini araştırmaya başladılar. Vatandaşlar kara listeden çıkmayı başarırsa bu bilgiler anında bankalara verilir ve bu sayede kişilere 25 bin TL ye varan kredi fırsatları sunulur.

Bankalara kredi kartı ya da kredi borcundan dolayı kara listede olan ya da düşük kredi puanı olan kişiler için 25 bin TL ye varan kredi fırsatları sunuluyor. Bir yandan da kredi notların düşük olması ya da kişilerin kara listede yer alması yasal takip süreçlerine girildiğini işaret eder. Yasal takip sürecinde yer alan kişiler için de bankalar kredi fırsatı sunmuyor.

Kredi notunu yükselterek kara listeden nasıl çıkılır?

Kredi almak istenen bankanın kişilere uygun bir şekilde seçilmesi gerekir. Kişiler her ne kadar başvuru yaptıkları zaman onay almasalar bile bu durum kişilerin aleyhine olumsuz bir şekilde yansır. Kredi ya da kredi kartına onay verilirse de kişiler ödeyemeyecek durumlarda olursa kredi notları yeniden düşerek kişilerin kara listede yer almalarına neden olur. Bankalardan kredi mevduat hesabı açan kişiler otomatik ödeme verirse kredi notları yükselecektir.

Sicili kötü olanlara kredi veren bankalar

Eğer kişiler kara listeden çıkmayı başarırlarsa bankalar tarafından kişilere özel kredi fırsatları sunulur. Bazı bankalar kişilerin kredi notlarına bakmadan fırsatlar sunuyor. Sadece kara listede yer almıyor olmaları yeterli olacaktır. Sicili kötü olan vatandaşlar için kredi veren bankalar;

  1. Akbank
  2. Aktif bank
  3. QNB Finansbank
  4. Enpara
  5. Ziraat banaksı kolay bir şekilde kişilere kredi imkanı sunuyor. Online başvurular ile sicilleri kötü olsa bile kara listede yer almama durumlarına göre başvuru yaparak kredi alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.