1. HABERLER

  2. NASIL YAPILIR

  3. iCloud Şifremi Unuttum Nasıl Açabilirim? 2020 iCloud Şifre Kırma Yolları
iCloud Şifremi Unuttum Nasıl Açabilirim? 2020 iCloud Şifre Kırma Yolları

iCloud Şifremi Unuttum Nasıl Açabilirim? 2020 iCloud Şifre Kırma Yolları

Apple cihaz kullanıcılarından biriyseniz ya da ilk defa kullanacaksınız mutlaka icloud hesabı isteyecektir sizden. Kullanacağınız bu icloud hesabı ile yeni bir oturum açma şansınız var. Ya da App Store üzerinden farklı uygulamaları indirirken yardımcı olacaktır. Bu yüzden icloud mailiniz ve şifrenizin olması gerekiyor yoksa bunlara erişim sağlama şansınız olmayacaktır.

A+A-

icloud şifrenizi unuttuysanız bunu dert etmenize hiç gerek yok. Çok kolay adımlarla şifrenizi yenileyebilirsiniz ve kullandığınız hesaba tekrardan ulaşabilirsiniz. Birkaç adımda hesabınıza çok rahat bir şekilde erişim sağlamak isteyenler için bunun nasıl yapılacağını anlattık.

E-posta ile Parola Sıfırlama

İlk önce karşınıza gelen sayfada Apple kimliğinizi yani e-posta adresinizi doğru bir şekilde yazmanız istenecektir. E-posta adresini girdikten sonra devam et butonuna tıklayarak bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

Apple kimliğinizi bilmiyorsanız Apple kimliğinizi arama kısmına tıklayın. Bu sayfaya adınızı ve soy adınızı girerek arama yapabilirsiniz. Hatta bunun için kullandığınız tarayıcıyı da inceleyebilirsiniz. Daha önceden kullandığını tarayıcı üzerinden Apple kimliğinize ulaşabilirsiniz. Önceden giriş yaptıysanız bilgileriniz mutlaka kaydolmuştur. By sayede daha rahat ve aha hızlı bir şekilde Apple kimliğinize ulaşabileceksiniz.

Apple kimliğinizi biliyorsanız Parola Sıfırla seçeneğine tıklayarak devam edin. Daha sonra karşınıza çıkacak olan sayfada E-posta al seçeneğini seçin. Devam et edikten sonra da e-posta adresinizi kontrol etmeniz gerekiyor. Gelecek olan e-postada şimdi sıfırla linkini göreceksiniz ve bu linke tıklamanız gerekiyor. Açılacak olan sayfada sıfırdan ve güçlü bir parola oluşturmanız istenecektir. Bu sayede yeni şifre belirleyip artık icloud hesabınıza yeniden giriş yapabilirsiniz.

Güvenlik Sorusu ile Parola Sıfırlama

Diğer bir seçenek ise güvenlik sorularını yanıtlayarak icloud hesabına erişmek olacaktır. Bu sayede parolanızı sıfırlayıp yenileme şansınız olacaktır.

Öncelikle parolanızı nasıl sıfırlamak istediğinize karar vermelisiniz. Karşınıza çıkan sayfada Güvenlik sorularını cevapla seçeneğine tıklayın. Daha sonra devam edebilmek için doğum tarihinizi onaylamanız istenecektir. Doğum tarihinizi yazdıktan sonra önceden belirlediğiniz güvenlik sorusunu ve cevabını yazmanız istenecektir. Bu bilgileri doğru bir şekilde karşınıza gelen ekrana girdikten sonra yeni parola belirleme sayfası açılacaktır. Buradan yeni bir parola belirleyerek artık hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz. Parolanızı değiştirdikten sonra parolanız başarıyla değiştirildi diye bir yanıt göreceksiniz.

Hesap şifrenizi seçerken güvenli ve unutmayacağınız bir şifre seçmeye dikkat edin. Bu sayede hesabınıza rahat bir şekilde giriş çıkış yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.