1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. İbrahim Tatlıses'e İlk Eşi Adalet Durak, Tarafından Dava Açıldı
İbrahim Tatlıses'e İlk Eşi Adalet Durak, Tarafından Dava Açıldı

İbrahim Tatlıses'e İlk Eşi Adalet Durak, Tarafından Dava Açıldı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e ilk eşi Adalet Durak tarafından hakaret davası açıldığını duyurdu.

A+A-

İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses'ten sonra ilk eşi Adalet Durak tarafından da hakaret davası açıldığı öğrenildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, hakaret davası ile ilgili bilgileri ve oğlu Ahmet Tatlıses'in açtığı dava sonrası ise ortaya çıkan şoke eden detayları yazdı. Akay ayrıca Adalet Durak'ın Şanlıurfa Adliyesi'nde çekilen fotoğrafını da yayınladı.

İşte Onur Akay'ın yazısından bazı bölümler:

"Değerli sanatçımız İbrahim Tatlıses'e, Oğlu Ahmet Tatlıses'ten sonra şimdi de eski eşi Adalet Durak tarafından hakaret davası açıldı. Adalet Hanım, Şanlıurfa Adliyesi'ne giderek kendisine canlı yayında alenen hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtı. Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığına verilen dilekçede, İbrahim Tatlıses'in Adalet Durak'ı giymiş olduğu kıyafetinden dolayı karayılan ve inancından dolayı büyücülükle itham ettiği yer aldı."

"VERGİ VE İCRA BORÇLARI ORTAYA ÇIKTI"

Onur Akay ayrıca İbrahim Tatlıses'in vergi ve icra borçlarının ortaya çıktığını da iddia etti.

Akay yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Ahmet Tatlıses tarafından babası İbrahim Tatlıses'e açılan vasi davası sonrası, İbrahim Tatlıses'in milyonlarca liralık vergi ve icra borçlarının olduğu ortaya çıktı. Yüklü miktarlarda vergi ve icra borçları olan İbrahim Bey'in adına kayıtlı hiç bir aracı hacizden dolayı trafiğe bile çıkamıyor. Ayrıca tüm taşınır ve taşınmaz mal varlıklarının üzerinde hacizler var."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.