1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. İbrahim Tatlıses Kendinden 42 Yaş Küçük Kadınla Beraber…
İbrahim Tatlıses Kendinden 42 Yaş Küçük Kadınla Beraber…

İbrahim Tatlıses Kendinden 42 Yaş Küçük Kadınla Beraber…

Bir zamanların imparatoru olarak anılan Tatlıses, uzun bir aranın ardından yeni sevgilisi ile kameralara yakalandı. İbrahim Tatlıses, kendisinden 42 yaş küçük olan 28 yaşındaki sevgilisiyle çokça konuşuldu. 3. Kez nikah masasına oturacağı beklenen Tatlıses ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Tam 42 Yaş Küçük!

Tatlıses, uzun bir sürenin ardından hayatına aldığı yeni sevgilisiyle gündeme geldi. Ayşegül Yıldız ile ayrıldıktan sonra; bir süre sevgilisi ile kamera karşısına geçmeyen imparator; bu kez poz verdi.

Gülçin Karakaya ile mutlu bir ilişkisi bulunan Tatlıses, Bodrum’da tatil keyfi yapan sanatçılar arasında yerini aldı. Uzun süredir beraber ilişkisi bulunduğu iddia edilen ikili kameralara yansıdı.

Beraber eğlenceli vakit geçiren çift, son derece mutlu görünüyor. 68 yaşında olan ve 9 torun, 7 çocuk sahibi olan sanatçı; sevgilisi ile ilgili detaylara yer vermedi.

Gülçin Karakaya Kimdir?

Gülçin Karakaya ile ilgili henüz bilgi bulunmazken, Tatlıses cephesinden de herhangi bir detay verilmedi. Gizli saklı aşk yaşamayı tercih eden imparator, sevgilisiyle oldukça mutlu görünüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.