1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. İbo Show’da Eski Dostlar Bir Araya Gelecek! Yeni Konuklar İzleyenleri Heyecanlandırdı… Bu Hafta İbo Show’da Kimler Var?
İbo Show’da Eski Dostlar Bir Araya Gelecek! Yeni Konuklar İzleyenleri Heyecanlandırdı… Bu Hafta İbo Show’da Kimler Var?

İbo Show’da Eski Dostlar Bir Araya Gelecek! Yeni Konuklar İzleyenleri Heyecanlandırdı… Bu Hafta İbo Show’da Kimler Var?

İbrahim Tatlıses yaşadığı elim kazadan sonra 9 yıl boyunca ekranlara ara vermek zorunda kalmıştı. Fakat 9 yıllık sürecin sonunda yeniden ekranlara gelen İbrahim Tatlıses geçtiğimiz hafta yeniden ekranlara gelmeye başladı.

A+A-

İlk programında Kutsi’den Sibel Can’a kadar akla gelen birçok isim ekranlara gelmişti. Bu hafta da üçüncü bölümü ile ekranlara gelecek İbo Show programında kimlerin konuk olacağı merak ediliyordu. Çok uzun yıllardır dostlukları bilinen İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil bu bölümde yan yana olacaklar. Sürpriz konuğun Mehmet Ali Erbil olduğu belli oldu.

İbrahim Tatlıses bundan 9 yıl önce silahlı bir saldırıya uğradıktan sonra uzun bir süre boyunca ekranlardan uzak kalmak zorunda kaldı. Fakat bu yaşanan olayların ardından 9 yıl kadar uzun bir süreyi geride bırakarak programına başladı. İbo Show her hafta biri birinden farklı sürpriz olan konukları ile yan yana gelerek eğlence dolu anları kaldıkları yerden sunmaya hız kesmeden devam ediyor. İbo Show 3. Bölüm programının ekranlara gelmesine çok az bir zaman kala ünlü konuğunun kim olacağı merak ediliyordu. Gelen fragman yayınlarına göre bu hafta sürpriz konuğun Mehmet Ali Erbil olacağı belli oldu.

Çekimler Mehmet Ali Erbil’in evinde yapıldı…

Kaçış sendromu hastalığına yakalanmasından dolayı Mehmet Ali Erbil çok uzun bir zamandır evinde tedavi görüyor. Ünlü şovmenin başına gelen bu durumdan dolayı evinde ziyaret eden İbrahim Tatlıses eski dostu ile beraber programda yer almak istediler. Bu İbo Show çekimleri stüdyoda değil de Mehmet Ali Erbil’in yaşamış olduğu durumdan dolayı onun evinde çekildi. Ünlü ikilinin uzun zaman sonra beraber yer aldığı bir karede Erbil’in çok yakın dostları Tolga Yüce ve Ercan Avşar paylaştılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.