1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. İbo Show ne zaman başlıyor, hangi gün ve kaçta olacak? İbo Show 1. Bölüm konukları belli oldu mu?
İbo Show ne zaman başlıyor, hangi gün ve kaçta olacak? İbo Show 1. Bölüm konukları belli oldu mu?

İbo Show ne zaman başlıyor, hangi gün ve kaçta olacak? İbo Show 1. Bölüm konukları belli oldu mu?

İbrahim Tatlıses yaşadığı acı dolu olayın ardından tam 9 yıl boyunca ekranlara ara verdi. Seyircisi ile bu kadar zamanın ardından yeniden buluşmak için hazırlanıyor. Geri sayım başladı. Biri dönemlerin en çok izlenen eğlence programlarından bir tanesi olan İbo Show; sürpriz konuklar ile ekranlara geliyor.

A+A-

19 Kasım 2020 tarihinde yayın hayatına başlayacak programda, başlangıç olarak sanat camiasından birçok insan yer alacak. Her ne kadar verdiği yaşam mücadelesi ile bir süre ara vermek zorunda kalsa bile kaldığı yerden devam etmek için hazırlanıyor.

İbo Show isimli programı ile ekranlara gelecek İbrahim Tatlıses net tarihini de belirledi. Gelen haberlere göre Deniz Seki, Şafak Sezer, Sibel Can, Kutsu ve Aydemir Akbaş ile ilk bölüm meydana gelecek. Her ne kadar daha erken başlaması beklense bile İzmir sınırlarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde onlarca insanın hayatını kayıp etmesinden dolayı devam etmedi.

9 yıl aradan sonra ekranlara gelecek güçlü isim ilk bölümünde o gün neler oldu ve bu güne kadar neler yaşadı her şeyi anlatacak. Tüm sevenleri ile bu kadar zaman sonra yeniden buluşmak için hazırlanan Tatlıses geçtiğimiz günlerde programın fragmanını da hazırlamak için kamera karşısına geçti. İmparator 9 yıl aradan sonra çok özledim be şeklinde olan sözleri ile de aslında sevenleri ile buluşmak için ne kadar sabırsızlanan bir isim olduğunu gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.