1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. İBB'ye teftiş sonrası Fazıl Say'dan İmamoğlu'na büyük destek! İstanbul'u kazanmıştır, Türkiye'yi de kazanacak
İBB'ye teftiş sonrası Fazıl Say'dan İmamoğlu'na büyük destek! İstanbul'u kazanmıştır, Türkiye'yi de kazanacak

İBB'ye teftiş sonrası Fazıl Say'dan İmamoğlu'na büyük destek! İstanbul'u kazanmıştır, Türkiye'yi de kazanacak

Piyanist Fazıl Say, İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye yönelik başlatmış olduğu özel teftiş sonrası Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması yaptı. Say, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda "Halkın çocuğudur. Çok zor koşullarda alnının akıyla İstanbul'u kazanmıştır. Yine zor şartlar olsa da; Türkiye'yi de kazanacaktır. Arkasındayız. Yanındayız. Güneşli günler göreceğiz" diye konuştu.

A+A-

Piyanist Fazıl Say, İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye yönelik başlatmış olduğu özel teftiş sonrası Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması yaptı. Say, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda "Halkın çocuğudur.

Çok zor koşullarda alnının akıyla İstanbul'u kazanmıştır. Yine zor şartlar olsa da; Türkiye'yi de kazanacaktır. Arkasındayız. Yanındayız. Güneşli günler göreceğiz" diye konuştu.

İçişleri Bakanlığı ; İBB ve şirketlerinde işbaşı yaptırılan personelden bazılarının terör örgütleriyle iltisaklı/irtibatlı olduğu ihbar, şikayet ve tespitler üzerine, konunun tüm yönleriyle soruşturulması için özel teftiş başlatıldığını duyurmuştu.

İMAMOĞLU'NA BİR DESTEK DE FAZIL SAY'DAN

İBB'ye yönelik özel teftiş muhalefetin büyük tepkisini çekerken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik destek mesajları da havada uçuştu. İmamoğlu'na destek olan isimlerden birisi de ünlü piyanist Fazıl Say olurken, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım dikkat çekti.

"HALKIN ÇOCUĞUDUR, ARKASINDAYIZ"

Say, paylaşımında "Ekrem İmamoğlu'nu destekliyoruz. Halkın çocuğudur. Çok zor koşullarda alnının akıyla İstanbul'u kazanmıştır. Yine zor şartlar olsa da; Türkiye'yi de kazanacaktır. Arkasındayız. Yanındayız. Güneşli günler göreceğiz" diye konuştu.

asssuym.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.