1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hülya Koçyiğit'in kardeşi Nilüfer Koçyiğit yoğun bakıma kaldırıldı!
Hülya Koçyiğit'in kardeşi Nilüfer Koçyiğit yoğun bakıma kaldırıldı!

Hülya Koçyiğit'in kardeşi Nilüfer Koçyiğit yoğun bakıma kaldırıldı!

Hülya Koçyiğit'in 69 yaşındaki oyuncu kardeşi Nilüfer Koçyiğit'in Uludağ'da düşerek yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

A+A-

Duyurduğu hastalık ve ölüm haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Hülya Koçyiğit'in oyuncu olan kız kardeşi Nilüfer Koçyiğit'in kaza geçirerek yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu. Akay, "Hülya Koçyiğit'in oyuncu olan kız kardeşi Nilüfer Koçyiğit, Uludağ'da düşerek Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Haberi alan Hülya Koçyiğit hemen Bursa'ya giderek kardeşini başka bir hastaneye nakil etti. Hülya Hanım, yoğun bakımda tedavisi devam eden kardeşi için dua bekliyor. Koçyiğit ailesine acil şifalar diliyorum." açıklamasını yaptı.

NİLÜFER KOÇYİĞİT KİMDİR?

1951 yılında dünyaya gelen Nilüfer Koçyiğit'in ablası ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit'tir. İstanbul Şehir Tiyatrosu Çocuk Bölümü'nde oyunculuğa başlayan Nilüfer Koçyiğit, ilk oyunculuk deneyimini ise ablası Hülya Koçyiğit'ten önce gerçekleştirmiştir ve 1961 senesinde henüz 10 yaşında iken 'Bir Yetimin Hasreti' isimli sinema filminde rol almıştır. Daha sonra 'Çifte Kumrular' sinema filminde de çocuk oyuncu olarak rol alan Nilüfer Koçyiğit, 27 sinema filminde oyuncu olarak yer almıştır. Kızılırmak Karakoyun, Ölmeyen Aşk, Hayatımın Kadını, Siyah Gözler, Gecelerin Kralı, Kader Böyle İstedi, Acı Günler, Son Hatıra, Üvey Ana ve Büyük Cellatlar rol aldığı bazı sinema filmleri arasında yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum