1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Hükümet'ten büyük müjde geldi: En az 3500 TL ödeme yapılacağı haberini duyurdu…
Hükümet'ten büyük  müjde geldi: En az 3500 TL ödeme yapılacağı haberini duyurdu…

Hükümet'ten büyük müjde geldi: En az 3500 TL ödeme yapılacağı haberini duyurdu…

Son dakika açıklamaları aynı hızla gelmeye devam ediyor. TC vatandaşı olan kişiler için 3500 TL değerinde destekler gelmeye başladı. Bu destek ödemeleri bu ay içerisinde son kez olarak verilecek.

A+A-

Son dakika açıklamaları aynı hızla gelmeye devam ediyor. TC vatandaşı olan kişiler için 3500 TL değerinde destekler gelmeye başladı. Bu destek ödemeleri bu ay içerisinde son kez olarak verilecek.

Korona virüs salgın süreçleri içerisinde yurttaşlar ekonomik sorunlar ile yüz yüze geldiler. En çok da çalışma durumları olmayan ve geride bıraktığımız günlerde tam normalleşmenin gelmesiyle iş bulamayanlar daha çok sorun yaşadı. Bu anlarda devlet destekli olarak ödemeler gelmeye başladı.

En çok da esnaf kesimler bu zorlu süreçler ile yüz yüze oldular. 3. Faz ile 1100 TL sosyal desteklerin verilmesi ardından esnaflar için de 3000 ila 5000 bin TL arasında destek ödemeleri verilecek mi verilmeyecek mi bu hafta içerisinde netlik kazanacak. 3500 TL olarak pek çok kişiye destek verilmekte.

Destekler belli oldu…

Hükümet kanadından yaşanan korona virüs salgın süreçleri içine pek çok kesime 3500 TL olarak destekler verilmekte. Bu ödemeler;

Anneler için kreşe veya eğitim hayatına devam etme durumlarında 3500 TL destek ödemesi

65 yaş ve üzeri olan, emekli olmayan yurttaşlara aylık olarak 500 TL ödemeler
Öğrenciler için 3500 TL

Ev hanımları için 3500 TL olarak ödemeler verilmekte.

Bu anlarda yurttaşlar e devlet üzerinden müracaat yapabilecekleri gibi sosyal yardımlaşma ve dayanışma kurumlarına giderek de müracaatlarını yapabilecekler. Ödemeler 2022 senesine kadar devam edecek. Bir yandan da 4. Faz ödemeler olacak mı diye merak edilirken bu durum kurban bayramı ardından netlik kazanacak. Şu an net bir açıklama yok.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.