1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Hükümet kanadından müjde! Normalleşme sürecinde kesenin ağzı açıldı... 12 ay ertelemeli faizsiz 15 bin TL kredi tam 60 ay vade ile…
Hükümet kanadından müjde! Normalleşme sürecinde kesenin ağzı açıldı... 12 ay ertelemeli faizsiz 15 bin TL kredi tam 60 ay vade ile…

Hükümet kanadından müjde! Normalleşme sürecinde kesenin ağzı açıldı... 12 ay ertelemeli faizsiz 15 bin TL kredi tam 60 ay vade ile…

TC vatandaşları için bu zorlu günlerde özel kredi destekleri gelmeye devam ediyor. Kendi işlerini kurarak bunların başında yer almak isteyenler için devletten tam destek gelmeye başladı. Eğer kişiler bu zorlu günlerde kendi işlerini kurmak isterse verilen kredi imkanı ile hayallerinin bir kısmını karşılamayı başarabilecekler. Peki, bu krediler hangi şartlar ile kimler için verilecek?

A+A-

TC vatandaşları için bu zorlu günlerde özel kredi destekleri gelmeye devam ediyor. Kendi işlerini kurarak bunların başında yer almak isteyenler için devletten tam destek gelmeye başladı. Eğer kişiler bu zorlu günlerde kendi işlerini kurmak isterse verilen kredi imkanı ile hayallerinin bir kısmını karşılamayı başarabilecekler. Peki, bu krediler hangi şartlar ile kimler için verilecek? İşte merak edilen tüm detaylar…

Devlet destekli olarak gelecek 15 bin TL ye varan faizsiz kredi destekleri kendi işlerini kurmak isteyen vatandaşlar için geliyor. Birçok farklı sektör içerisinde faaliyetlere girmek isteyen kişiler için adeta can suyu niteliğinde olacak. Kredi şartları ve kimlere verilecek olduğu herkes tarafından merak ediliyor. 12 ay geri ödemesiz ve 60 ay vade ile verilecek kredinin detayları belli oldu.

Ülkemizde korona virüs başlangıcının olmaya başladığı andan beri hükümet kanadı vatandaşların yanlarında yer almak için farklı istihdam seçenekleri ile geliyor. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığı ile vatandaşlara verilecek bu kredi ile artık herkes hayalinde olan işlerin sahibi olabilecekler. Kendi işlerini kurmak isteyen vatandaşlara özel olarak 15 bin TL ye kadar 12 ay ertelemeli kredi fırsatları verilecek.

Bu imkanlar sadece kendi işlerini kurmak ve başında yer almak isteyen kişiler için 12 ay ödemesiz ve faizsiz olarak sunulacak. Bu destekten yararlanmak isteyen kişilerin uzun süredir bildikleri ve mesleki anlamda yeterli düzeyde olmaları durumunda destekler verilecek.

Vergi ve prim destekleri…

Korona virüs salgını küresel bir şekilde hız kesmeden devam ederken ülkemizde de birçok alanda kendisini belli etmeye başladı. Böyle anların biraz da olsa önüne geçebilmek için devlet desteklerinin yanı sıra sosyal yardımlaşma ve vakıfları arasından da kimse hayallerinden vazgeçmek zorunda kalmasın diye kredi destekleri geliyor. Kredi kişilere çeşitli miktarlarda sunulacak.

Devlet tarafından verilen faizsiz kredi genç girişimci vatandaşlar için büyük bir fırsat vermeye devam ediyor. 2020 yılının başlarında genç girişimciler kendi işlerini kursun ve başlarında yer alabilsinler diye devlet tarafından vergi ve prim destekleri gelmeye başladı. Bu desteklerden yararlanabilmek için kişilerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor.

60 ay vade ile 12 ay geri ödemesiz kredi destekleri…

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri tarafından verilen 15 bin TL ye kadar kredi destekleri ile nakit ihtiyaçları anlık olarak karşılanacak. 12 ay geri ödemesiz olarak yer almasının yanı sıra 60 ay vade ile sunulacak. Kişiler 48 ay vade ile ödeme yapacak ve toplamda 60 ay vade ile kredi desteklerinden yararlanmış olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.