1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Hükümet kanadından müjde: Hesaplarını anında kontrol edenler 3 ay boyunca 3 bin TL ödeme alabilecek…
Hükümet kanadından müjde: Hesaplarını anında kontrol edenler 3 ay boyunca 3 bin TL ödeme alabilecek…

Hükümet kanadından müjde: Hesaplarını anında kontrol edenler 3 ay boyunca 3 bin TL ödeme alabilecek…

1 Temmuz tarihinden itibaren hız kazanan aşılama dönemi için her şey daha çok dikkate alınarak aile hekimleri için 3 bin TL, aile çalıma merkezlerinde çalışanlar için de 1500 TL olarak ek ödemeler verilecek. Konu ile ilgili söz konusu olan tüm detaylar resmi gazete içerisinde yayına alındı.

A+A-

Yaşanan bu zorlu süreçler içerisinde herkesi mutlu edecek gelişmeler gelmeye devam ediyor. Korona virüs salgın süreçleri içerisinde devam eden aşılama dönemleri ile beraber en çok role sahip olan aile hekimleri ve aile sağlık personelleri için ek ödemeler gelecek. 1 Temmuz tarihinden itibaren hız kazanan aşılama dönemi için her şey daha çok dikkate alınarak aile hekimleri için 3 bin TL, aile çalıma merkezlerinde çalışanlar için de 1500 TL olarak ek ödemeler verilecek. Konu ile ilgili söz konusu olan tüm detaylar resmi gazete içerisinde yayına alındı. Söz konusu olarak yer alan ek ödem ile ilgili olarak da sürecin 3 ay boyunca devam edecek olduğu aktarıldı.

Ek ödeme detayları…

Sağlık bakanlığı yaşanan bu zorlu günlerde yeniden harekete geçti. Bakanlık korona virüs salgın süreçleri içerisinde aşılama kapsamında 1 Temmuz 2021 tarihi itibari ile geçerli olacak şekilde aile hekimleri için 3 bin TL, aile çalıma merkezlerinde çalışanlar için de 1500 TL olarak ek ödemeler verilecek olduğu yönünde açıklamalarda bulundu.

Aile hekimliği sözleşme ve ödeme yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik için alınan tüm detaylar da resmi gazete içerisinde belirlenerek yer aldı.

Bu kapsamda gelen detaylara bakılacak olduğu zaman 1 Temmuz 2021 tarihi itibari ile geçerli olacak şekilde 3 ay süre ile aile hekimleri için 3 bin TL, aile çalıma merkezlerinde çalışanlar için de 1500 TL olarak ek ödemeler verilecek. Korona virüs aşıları ile ilgili olan detaylar dikkate alınarak sağlık bakanlığı kanadından belirlenen tutar ile beraber ek ödemeler verilecek. Bu süreçler içerisinde gelecek olan ilave ödemelerin brüt tutarları ile devlet tarafından karşılamalar yapılacak. Sosyal güvence primleri ya da kesenekleri toplamları ile ilgili olan maddeler de dikkate alınmış olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.