1. HABERLER

  2. MEMUR

  3. Hükümet Harekete Geçti! Hekimlerden Sonra Sağlık Çalışanlarına Zam
Hükümet Harekete Geçti! Hekimlerden Sonra Sağlık Çalışanlarına Zam

Hükümet Harekete Geçti! Hekimlerden Sonra Sağlık Çalışanlarına Zam

Pratisyen doktorların maaşlarına 2 Bin 500, diş hekimleri de dahil uzman doktorların maaşlarına 5 Bin lira seviyesinde yapılan ek gösterge zammının diğer sağlık personelini de kapsayacak şekilde genişletilmesi TBMM'nin gündeminde yer aldı.

A+A-

TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri süren, elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasını düzenleyen torba yasa teklifine dün sürpriz bir önerge ile pratisyen hekimlere 2 000 500, diş hekimleri de dahil uzman hekimlere 5  Bin TL seviyesinde ek gösterge zammı düzenlemesi eklenmiş ve ilgili maddeler tüm partilerin oybirliği ile kabul edilmişti.

Öte yandan sağlık çalışanlarına yönelik zam düzenlemesinin beraberinde hekim zammından üniversite hastanelerinde çalışan hekimlerin da yararlanması için bir düzenlemenin daha gündemde olduğu ifade ediliyor.

HEKİMLERDEN SONRA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZAM TBMM'NİN GÜNDEMİNDE

Pratisyen doktorların maaşlarına 2 Bin 500, diş hekimleri de dahil Uzman doktorların maaşlarına 5 Bin lira seviyesinde yapılan ek gösterge zammının diğer sağlık personelini de kapsayacak şekilde genişletilmesi gündemde. AK Parti, dün Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan maliyet analizi ve görüş istedi.

Bakanlığın çalışmasının neticesine göre bugün yeniden toplanacak Genel Kurul'da mevcut torba yasaya ilgili düzenlemenin eklenebileceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.