1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Honor View 20 Tanıtıldı! Özellikleri Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?
Honor View 20 Tanıtıldı! Özellikleri Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?

Honor View 20 Tanıtıldı! Özellikleri Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?

Son dönemlerde çıkan akıllı telefonlar arasında bilindik markalardan birisi olmamasına rağmen Honor View 20 de son derecede merak edilen telefonlar arasında. Huawei şirketinin bir alt markası olarak piyasaya sürülmüş olan Honor View 20 pek çok kişi tarafından son derecede merak ediliyor. Bu telefonun en büyük artılarından bir tanesi de fiyat performans ilişkisi bakımından oldukça başarılı oluşu.

A+A-

 

Honor View 20 Özellikleri

Fiyat performans ilişkisi bakımından kullanıcıların büyük ölçüde beğenisini kazanan Honor View 20 özellikleri bakımından da kullanıcıları büyük ölçüde memnun ediyor. 6.4 inçlik ekrana sahip olan Honor View 20 aynı zamanda teknik özellikleri bakımından da son derecede kaliteli bir deneyim sunabiliyor. Yine 6-8 GB RAM dışında 128-256 GB arasında dâhili depolama alanı da bulunuyor.

Yüksek çözünürlükteki ön ce arka kameraları sayesinde kullanıcılara son derecede kaliteli bir fotoğraf deneyimini de sunuyor. Uzun pil ömrü vadeden bu akıllı telefon yine dayanıklı olması sayesinde de pek çok kişi tarafından ilgiyle karşılanıyor. Honor View 20 özellikleri genel olarak şu şekildedir:

  • Ekran boyu: 6,26 inç
  • Ekran çözünürlüğü: 2340x1080
  • Kamera çözünürlüğü: 48 MP+16 MP+ 2 MP+2 MP
  • Dahili hafıza: 128 GB
  • 6 GB RAM
  • Pil Gücü: 3750 mAh
  • Bluetooth
  • İşletim Sistemi: Android 9.0

Honor View 20 Artıları Nelerdir?

Performansı ve fiyatı son derecede uygun fiyatla satışa çıkan Honor View 20 artıları pek çok kullanıcı tarafından telefonu cazip kılıyor. Son derecede dayanıklı bir yapısı olmasından dolayı kullanıcılar bu akıllı telefonu uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceklerdir. Aynı zamanda bu akıllı telefon yüksek çözünürlüklü kameraları sayesinde de kullanıcılara oldukça profesyonel bir fotoğraf keyfi de yaşatmaktadır.

Mükemmel fiyat performans oranı ile dikkat çeken bu akıllı telefon aynı zamanda Kirin 980 işlemciye sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Kaliteli işletim sisteminin yanında uzun pil ömrünün ve hızlı şarj desteğinin de bulunuyor olması artıları arasında yer alıyor.

Bu akıllı telefonu kullanıcılar için cazip kılan özelliklerinden bir tanesi de son derecede şık olan tasarımı. Görsel açıdan son derecede etkileyici bir görünümü olan bu telefon farklı renk seçenekleriyle de kullanıcılara sunuluyor.

Honor View 20 artılarının yanı sıra birtakım eksileri de olan akıllı telefonlardan bir tanesi. Ekran kalitesinin biraz daha geliştirilmesi gereken bu telefonda kart yuvası desteği de bulunmamaktadır. Bu eksi özelliklerinin yanında artı yönlerinin çok daha fazla olmasından dolayı bu akıllı telefon birçok kişi tarafından büyük bir beğeniyle tercih ediliyor.

Bu telefonun en önemli artılarından bir tanesi de fiyat performans ilişkisi. İyi özellikler sunulmasının yanı sıra Honor View 20 fiyatı kullanıcıları memnun edici cinsten. 2 bin 399 lira olarak satışa sunulan bu akıllı telefon, özelliklerine göre fiyatıyla da pek çok kullanıcıyı memnun etmeyi başarıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.