1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. HONOR 30 Lite Sızdırıldı: Özellikleri ve Fotoğrafları TENAA Listesinde Gözüktü!
HONOR 30 Lite Sızdırıldı: Özellikleri ve Fotoğrafları TENAA Listesinde Gözüktü!

HONOR 30 Lite Sızdırıldı: Özellikleri ve Fotoğrafları TENAA Listesinde Gözüktü!

Huawwi Enjoy 20 Pro’nun yeniden markalanmış olan versiyonu HONOR 30 Lite özellikleri ve fotoğrafları ile TENAA listesinde göründü. Bu listelemede yeni telefonun fotoğrafları ve özellikleri gösterildi.

A+A-

Huawwi Enjoy 20 Pro’nun yeniden markalanmış olan versiyonu HONOR 30 Lite özellikleri ve fotoğrafları ile TENAA listesinde göründü. Bu listelemede yeni telefonun fotoğrafları ve özellikleri gösterildi. Huawei’nin bir alt markası olarak sektör içerisinde yer almaya başlayan HONOR, sürekli olarak çıkardığı yeni telefon modelleri ile gündeme gelerek dikkat çekmeyi başarıyor.

HONOR’un yeni telefon modeli olan HONOR 30 Lite geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan resmi render görüntüleri ile gündeme gelmeyi başardı. Daha sonrasında ise TENAA listesinde fotoğrafları ve özellikleri ile beraber listede gözüktü. Bu telefonun en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de Huawei Enjoy 20 Pro’nun yeniden markalanmış farklı bir versiyonu olması.

Yeni HONOR 30 Lite’nin Huawei Enjoy 20 Pro olduğunu anlaşılmıştı. Her ne kadar bu durum anlaşılmış olsa bile TENAA listesinde yer almasıyla birlikte verilere göre bu bilgi doğrulanmış oldu. Öne çıkan listede 6.5 inçlik FHD + LCD ekrana sahip olduğu ve 90 Hz’lik ekran yenileme hızının olduğu bekleniyor.

honar.jpg

HONOR 30 Lite Özelikleri Belli Oldu!

TENAA listesinde HONOR 30 Lite özellikleri belli oldu. Çok çekirdekli işlemci olan Mediatek Dimensity 800 tarafından güçlendirilmiş. Bununla birlikte 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olacak. 4.000 mAh bataryası sayesinde uzun şarj ömrü sunacak. Bununla birlikte batarya 22.5 W hızlı şarj ile de desteklenecek. Yine cihazın kutusu içerisinde Android 10 tabanlı EMUI 10.1 işletim sistemi de çıkacak. Yine bu telefon kamere donanımları ile de son derecede dikkat çekiyor. Arka kısmında üçlü kamera kurulumu dikkat çekiyor. Bu kameralar 48 MP ana kamera, 8 MP ultra genişlik lensi ve 2 MP derinlik sensöründen oluşuyor. Ön kamera 8 MP olacak şekilde ön tarafta üst ekranın ortasında yer alıyor.

HONOR 30 Lite Fotoğrafları

Huwaei Enjoy 20 Pro’nun olduğu düşünülen HONOR 30 Lite fotoğrafları ve özellikleri TENAA listesinde görüntülendi. Cihaz hakkında henüz bir fiyat bilgisi bulunmuyor. Ancak telefonu vergilerin haricinde 283 dolar olacağı düşünülüyor.

www.nutuk.com.tr

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.