1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Hercai’de Milyonları Ağlatan Ayrılık! Tüm Senaryo Baştan Yazılacak, O İsim Ekranlara Son Kez Çıkacak!
Hercai’de Milyonları Ağlatan Ayrılık! Tüm Senaryo Baştan Yazılacak, O İsim Ekranlara Son Kez Çıkacak!

Hercai’de Milyonları Ağlatan Ayrılık! Tüm Senaryo Baştan Yazılacak, O İsim Ekranlara Son Kez Çıkacak!

Hercai’yi baştan yazdıracak ayrılık! her hafta cuma günü herkesin hayranlık ile izlediği dizi Hercai yeni sezon bölümleri ile bomba gibi geliyor. Oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Oya Unustası gibi oyuncuların bulunduğu Hercai Her hafta cuma günü yeni bölümleri ile ekranda yerini alıyor.

A+A-

Miran ve Reyya’nın büyük aşkını anlatan hikâyede yeni sezon da bomba karar alındı. Hercai oyuncu kadrosunda son kez izleyeceğimiz karakter…

Hercai’de herkesi üzen ayrılık senaryoyu tamamen değiştirecek. O ismi Hercaide son kez izleyeceğiz. 3 sezon boyunca her hafta cuma akşamı yayımlanan Hercai reytinglerdeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Hercai her hafta ekrana gelen bölümleri ile seyirciyi bir kez daha kendine hayran bırakmayı başarıyor. Çıkan haberlere göre Hercai’ye vedan eden biri olacak. Peki veda eden isim kim olacak? İşte tüm detaylar…

Doğan Bayraktar Hercai’ye Veda Ediyor

Hercai dizisinin Aslanbey’i artık ekranlara veda ediyor. Aslanbey’i bu hafta Hercai’De son kez göreceğiz. Fakat bu ayrılığa dair net bir açıklama hala gelmedi.

Bir diğer yandan ise son zamanların yakışıklı oyuncusu Doğan Bayraktar kısa süre içerisinde izleyicisini kendine hayran bıraktı. Dizide oynayan bir diğer oyuncu Akın Akınözü ile olan benzerliği ile de tüm dikkatleri üzerine çeken Doğan bayraktar şimdiden oldukça büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Doğan Bayraktar Kimdir?

Doğan Bayraktar, 8 Ağustos 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Nişantaşı Üniversitesinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü mezunudur. Üniversite eğitimi sırasında 2015 Best Model Of Turkey adlı modellik yarışmasına katılarak Second Runner seçilmiştir.

Yarışmanın tanıtım videosunda kendini anlatan Doğan Bayraktar iyi bir oyuncu olmak istediğini açıklayarak hayallerini anlattı. Hayalı oyuncu olmak olan Doğan Bayraktar yarışmaya kendini göstermek adına katıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum