1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Hercai Dizisinden Son Dakika! Final Olacak İddiası Ortalığı Karıştırdı... Hercai Final Mi Oldu?
Hercai Dizisinden Son Dakika! Final Olacak İddiası Ortalığı Karıştırdı... Hercai Final Mi Oldu?

Hercai Dizisinden Son Dakika! Final Olacak İddiası Ortalığı Karıştırdı... Hercai Final Mi Oldu?

Hercai dizisi final mi yapacak, bitiyor mu? Yeni sezona başlaması ile bir anda düşüşe geçen reytinglerin ardından final yapacak olduğuna dair söylentiler yer alıyor. İlk iki sezona bakılacak olduğu zaman adeta izlenme rekorları kıran dizi 3. sezona girdiği an eski performansı gösteremedi. Bu geri kalma ile beraber Hercai dizisi final yapacak gibi birçok farklı iddialar yer almaya başladı.

A+A-

Hercai dizisi bitecek mi?

ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizilerinin başında gelen Hercai dizisi ilk iki sezonda elde ettiği başarıyı 3. sezonda elde edemedi. Başrollerini Akın Akınözü ile beraber Ebru Şahin tarafından paylaşılan Hercai dizisinin final yapma ihtimallerine dair iddialar da ortaya atıldı.

Hercai dizisi gerçekten final mi yapacak?

İlk iki sezonu ile en büyük ilgileri üzerine toplayan dizi; üçüncü sezonu ile maalesef ki istediği başarıyı elde etmek konusunda zorluk çekiyor. Aynı günde ekranlara gelen Kırmızı Oda ve Ramo gibi güçlü iki rakibinin olması onun izlenme oranlarının daha çok düşmesine neden oldu. Bu yüzden de Hercai dizisi final yapacak olduğu iddiaları piyasada bir hayli fazlası ile yer almaya başladı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin her ne kadar çok beğenilen iki isim olarak yer alıyor olsalar bile yaşanan düşüş olaylarından dolayı Hercai dizisinin bitme ihtimalleri de şu an en çok konuşulan konulardan bir tanesi.

Hercai dizisi 30 ekim 2020 Cuma günü ATV ekranlarına gelmesi beklenen 45. bölüm ile de final yapma ihtimalleri ile dikkatleri çekiyor. Her ne kadar bu tarz söylentiler yer alıyor olsa bile hala yapımcı şirket ya da oyuncular tarafından en ufak bir açıklama gelmedi. Reyting konusunda bu denli sıralama kayıp ederek ekranlarda 3. sezonu ile yer almaya devam eden Hercai dizisinin ilerleyen günler içerisinde akıbeti ne yönde olacak merak ediliyor. Kısa süre içerisinde netleşmesi beklenen dizi; iki güçlü rakibi karşısında maalesef ki kan kaybeden dizilerden bir tanesi olarak da farklı kararlar almak zorunda kalabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.