1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Hercai 45. bölümde neler olacak? Miran geri dönüyor ve dengeler bir anda değişiyor…
Hercai 45. bölümde neler olacak? Miran geri dönüyor ve dengeler bir anda değişiyor…

Hercai 45. bölümde neler olacak? Miran geri dönüyor ve dengeler bir anda değişiyor…

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Hercai; herkes tarafından merak edilen heyecan dolu son bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Reyyan her ne kadar Miran öldü diye düşündüğü için hayatının en zor günlerini yaşarken çok zor bir karar vermek için iki arada bir derede kalır.

A+A-

Miran; Reyyan için ayağa kalkar ve güç de olsa gelir ve bir anda tüm dengelerin değişmesini sağlar. Hercai 45. bölüm merak edilen tüm detaylar…

Miran yeniden dönüyor…

Reyyan uğruna herkesi karşısına aldığı Miran’ın gerçekten de öldüğüne inanırken adeta hayatının en zor günlerinden birisini yaşar ve zor bir karar vermek üzeredir. Bu sıralarda bir yandan da Azize’nin geçmişini ve neden intikam almak istediğinin sebeplerini araştıran Aslan; Hanife’nin ölmesinden dolayı sarsılan Azize geçmişini açık etmek ile tehdit eder. Bu sürelerde kendisine beklenmedik bir teklif de sunar.

Azize ise bu anlarda köşeye sıkışır ve Aslan’ın Hanife ile bir iş birliği yaptığını öğrenerek planlarını en baştan kurmak zorunda kalacaklardır. Hazar ise bu süreçlerde gerçekten de Miran’ın oğlu mu değil mi onu öğrenmek için bir planlar kurarken kendisi için yeni bir ipucu bulur. Miran; gerçek aşkı olan Reyyan için bir anda yeniden ayağa kalkar ve döner. Bu sayede tüm dengeler bir anda değişir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.