1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı ve o sahne herkesi şok etti! Miran'ı kim vuracak, ölecek mi?
Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı ve o sahne herkesi şok etti! Miran'ı kim vuracak, ölecek mi?

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı ve o sahne herkesi şok etti! Miran'ı kim vuracak, ölecek mi?

İkinci sezonu ile başarısını korumayı başaran dizilerden bir tanesi olan Hercai 44. bölüm 2. fragmanı yayınladı. Fragmanda tüm sevenlerini şok eden sahnede silahlar patlıyor, Miran vuruluyor. Peki Miran ölecek mi?

A+A-

Cuma günlerinin ATV ekranlarındaki sevilen dizisi Hercai; son bölümdün son sahnesinde Aslan ile beraber uçurum kenarında dövüşürken, Miran Azize Aslanbey’insilahı ile vuruldu ve anında denize düştü. Yeni fragmana göre Reyyan onu kurtaracak ve yaralarını saracak. Yayına alınan 44. bölüm 2. fragman ile beraber görüntüler herkesi şık etti ve silahlar bir anda patladı. Reyyan’a elini uzattığı sürede Miran vurulacak mı, kim vuracak ve ölecek mi?

Her Cuma gününün vazgeçilmez dizisi olan ve ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Hercai; bu akşam ATV ekranlarında yayına alınacak. Yayınlanan 2. fragmanda patlayan silah sesleri tüm sevenlerin bir anda kafalarının karışmasına neden oldu. Azize Aslanbey; Hanife’nin kendisine olan ihanetini öğrendikten sonra onu sorguya alır. Bir yandan da Miran’aaşık olan Gönül silahını kime doğrulttu? Yeni bölümüyle ekranlara gelecek Hercai’deReyyan Miran ile amcasından kaçmaya açılırken tekrar bir araya gelebilecek mi?

Hercai yeni bölümünde neler olacak?

Hem ısındım, hem üşüdüm seninle bölümüyle ekranlara gelecek. Azize’nin müdahale etmesinin ardından Reyyan ile beraber Miran; ölüm ile yüz yüze olacak. Miran’ın uçurum kenarından bir anda düştüğünü gören Reyyan bir saniye bile düşünmeyecek ve onu kurtarabilmek için peşinden koşacak. Her ne kadar Reyyan bir anda kıyıya çıkarsa bile yine de durumu kritik olacak. Reyyan bir yandan peşinde kim olduğunu anlamak için çalışırken bir yandan da sevdiği adamı hayatta tutabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Miran’ı ailesi ile beraber evlatları açısından tehdit olarak gören Cihan’sa bir yandan da Reyyan ve Miran’ın kaçtığını düşünüyor. Bunun ardından bir anda tüm köprüleri yakar ve her şeyi Cihan göze alır. Reyyan ve Miran’ın da peşine düşer. Aslan; Azize hakkında çok şaşırtıcı bilgileri bulurken Hazar ve Zehra’yı da doğuma götürmek için çıktıkları yolda çok acı bir olay ile karşılaşacaklardır.

Hercai, 43. bölümde neler oldu?

Miran ve Aslan aralarında olan kozları paylaştılar. Miran ile arasında en ufak bir sırrın olmasını istemeyen Reyyan; Miran ile konuşabilmek için birçok yol arar. Reyyan da kendisine yakın olmak için Aslan’a karşı bir hamlede bulunur. Reyyan temkinli bir şekilde davranışlarına karşı dikkatli olsa bile Aslan’dan alacak olduğu bilgiler karşısında gerçeklere ulaşmayı başaracak. Bunun ardından Miran ile her ne olur ise olsun bir daha ayrılmak zorunda kalmayacak olduğunu da düşünür. Her koşul karşısında adaleti sağlayabilmek ve Azize’den de intikam alabilmek için yanına gelen Aslan’ın Reyyan’a karşı olan hayallerinin ona yanlış üstüne yanlış yapmasına neden olur. Miran; Aslan’a karşı hissediyor olduğu şüphelerinde bir yandan da haklı olduğuna inanmasından dolayı çok önemli bir bilgiyi elde eder. Öbür yandan da Zehra; Hazar’ın Mehmet Aslanbey’iöldürme ihtimallerinden dolayı gerçeğe karşı inanmaz ve Miran’ın; Hazar’ın da öz oğlu olduğunu ispat edecektir. Tüm gerçeklerin artık ortaya çıkması için ellerinden geleni yapma kararı alır. Yaşananların üzerine bir yandan da Aslan’ı Rayyan’dan genel anlamda uzak tutmak için uğraşırken Azize de hiç beklenmedik bir anda karşılaştığı sürpriz ile şüphelerin de bir yandan haklı olduğunu kanıtlamak için Miran; kozlarını da paylaşabilmek adına Aslan’a meydan okuyacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.