1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Her tahmini çıkan Altın uzmanı İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Altın 3 ay sonra bu rakamı görecek!
Her tahmini çıkan Altın uzmanı İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Altın 3 ay sonra bu rakamı görecek!

Her tahmini çıkan Altın uzmanı İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Altın 3 ay sonra bu rakamı görecek!

Tek tek çıkan İslam Memiş, altınla ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte sonunda saldırının numarasını veren İslam Memiş'in açıklaması.Yeni haftaya gram altın ticareti 977 liradan başladı. Açıklanan resmi verilere göre altının gramı 1.000 lira seviyesinin altına düştüğünde yatırımcıların kafası karıştı. Altın kahini olarak bilinen piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli...

A+A-

Tek tek çıkan İslam Memiş, altınla ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte sonunda saldırının numarasını veren İslam Memiş'in açıklaması.
Yeni haftaya gram altın ticareti 977 liradan başladı. Açıklanan resmi verilere göre altının gramı 1.000 lira seviyesinin altına düştüğünde yatırımcıların kafası karıştı. Altın kahini olarak bilinen piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu.

Peki İslam Memiş'in altın için tavsiyeleri neler? İslam Memiş altın hakkında ne düşünüyor? Aşağıdaki İslami Memiş'in bir yorumudur.
Haber3'e göre gram altın fiyatı, son dönemde altın ons fiyatındaki düşüş ve dolar kurunun etkisiyle 1000 liranın altına düştü.

Resmi verilere göre yeni haftada yükselmeye başlayan gram altının fiyatı 977 TL, çeyrek altının fiyatı 1.572 TL, cumhuriyet altının fiyatı ise 6000 468 TL. Aynı şekilde resmi verilere göre bir ons altının fiyatı da 1808 dolardan işlem görüyor.

Piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş, önümüzdeki iki ay boyunca, dolar TL kuru 16-17 bant aralığında dalgalanacağını dile getirerek, "Bir bakarsınız geri çekilir bir bakarsınız yukarı ataklar gerçekleşir. Sizin ekranda gördüğünüz dolar kuru, euro, sterlin ya da diğer para birimlerinin gerçek değerini yansıtmıyor." dedi.

Yapılması gereken tek şeyin dövizciye gitmek, tabelaya bakmak veya bankacılık uygulamasından dolar alıyor gibi bakmak olduğunu söyleyen İslam Memiş,  gerçek değerlerin bunlar olduğunu söyledi. 

Yaptığı açıklamada altın düşüyor, almayalım, bekleyelim düşüncesinde olanları uyarmak istediğini dile getiren İslam Memiş, "1000 lira altında, 950-1000 aralığında kademeli alım yapabilirsiniz. Bana göre çok iyi bir karar." dedi.

İslam Memiş, "Bir sonraki atak 1050, bir sonraki atak 1200 ve yılın son çeyreğinde 1450 benim için şaşırtıcı olmayacaktır." diyen İslam Memiş, gram altının aslında orta ve uzun vade için bana göre avantaj niteliği taşıdığını dile getirerek, elinde gram altın bulunduran yatırımcının da her yükselişte hemen satalım dediğini kaydederek, "Bence satmayalım. Onsta ciddi bir baskılanma var. 1810 dolar seviyesi güçlü bir destek seviyesi." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.