1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Her dediği çıkan Altın uzamanı İslam Memiş'ten uyarı kritik uyarı geldi! Altın fiyatlarında bomba tahmin!
Her dediği çıkan Altın uzamanı İslam Memiş'ten uyarı kritik uyarı geldi! Altın fiyatlarında bomba tahmin!

Her dediği çıkan Altın uzamanı İslam Memiş'ten uyarı kritik uyarı geldi! Altın fiyatlarında bomba tahmin!

Son dakika altın gelişmesi. Altın fiyatları düştü mü? Altın fiyatlarındaki fiyat dalgalanması vatandaşların gündeminde. Altın fiyatlarındaki iniş çıkışları yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘Ciddi bir baskı ve manipülasyon var’ diyerek vatandaşları uyardı. BD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artırım sinyalleri ve Rusya’ya karşı uygulanan yaptırımlarla birlikte altın fiyatları

A+A-

Son dakika altın gelişmesi. Altın fiyatları düştü mü? Altın fiyatlarındaki fiyat dalgalanması vatandaşların gündeminde. Altın fiyatlarındaki iniş çıkışları yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘Ciddi bir baskı ve manipülasyon var’ diyerek vatandaşları uyardı.

ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artırım sinyalleri ve Rusya’ya karşı uygulanan yaptırımlarla birlikte altın fiyatları baskı altına girmiş halde. Küresel piyasalarda ons altın düşüşünü sürdürürken, iç piyasada BDDK’nın kararı çeyrek altın ve gram altını çok ciddi etkiledi. Piyasalardaki son durumu değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları düşüş konusunda uyarılarda bulundu. Düşüşlerin kalıcı olmadığını ve altın fiyatlarının baskı altında tutulduğunu belirten İslam Memiş, ‘Ciddi bir baskı ve manipülasyon var’ diyerek vatandaşlara peş peşe uyarıları sıraldı. İşte İslam Memiş’in dikkat çeken açıklamaları…

“DİKKAT 9 LİRALIK MAKAS ARALIĞI VAR”
“Gün içinde 994'e kadar işlemler gerçekleşti ama Kapalı Çarşı'da 983 TL. 9 liralık makas aralığı bulunuyor. Yine bankalardan almak istediğinizde altını, makas aralığını göz önünde tutun.”

“DEĞİŞKEN FİYATLAR GÖRECEKSİNİZ”

“Değişken fiyatlara şahit olacaksınız, altın düşüyor, almayalım, bekleyelim düşüncesinde olanları uyarıda bulunmak istiyorum”

“Bir sonraki atak bin 50, bir sonraki atak bin 200 ve yılın son çeyreğinde bin 450 benim için şaşırtmaz”

GRAM ALTINI OLANLAR DİKKAT

“Elinde gram altın bulunduran yatırımcının da her yükselişte hemen satmakta fayda var. Bence satılmamalı.”

“CİDDİ BİR BASKILANMA VAR”

“Onsta ciddi bir baskılanma mevcut. 1810 dolar seviyesi güçlü bir destek seviyesi”

FİYATLAR DÜŞECEK

Mevsimsel etkiden ötürü enflasyon rakamlarının düşeceğini belirten Memiş, "Altın ve gümüşte ciddi bir baskı ve manipülasyon bulunuyor" ifadelerini kullandı.

ALTINDA HANGİ SEVİYEDEN ALIM VE SATIM YAPILMALI?

"950 TL düzeyinde altında gram altın görmek bugünlerde hayal olarak karşımıza çıkıyor" ifadelerini kullanan Memiş, “Mesele alıma geldiği zaman hiç de fiyatlar o halde değil" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.