1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Her Ay 3500 TL maaş alabilirsiniz, İŞKUR Paketleme Yapacak Ev Hanımları Arıyor! İşte Başvuru Detayları...
Her Ay 3500 TL maaş alabilirsiniz, İŞKUR Paketleme Yapacak Ev Hanımları Arıyor! İşte Başvuru Detayları...

Her Ay 3500 TL maaş alabilirsiniz, İŞKUR Paketleme Yapacak Ev Hanımları Arıyor! İşte Başvuru Detayları...

Evinizden Çıkmadan Her Ay Düzenli 3500 TL Kazanabilirsiniz, İŞKUR Paketleme İşi Yapacak Ev Hanımları Arıyor! Evde iş olanağı sunan şirket sayısı, her geçen gün artıyor.

A+A-

Evde iş olanağı sunan şirket sayısı, her geçen gün artıyor. Salgın öncesi dönemde de, gerek çalışanlar için çalışacakları bir ortamın hazırlanması, sigortalı çalışan sayısının artışı, yol ve yiyecek ücretleri gibi ilave ücretlerden tasarruf sağlayan, dışarıya iş verme modeli yaygınlaşmaya başlamıştı.

Salgın döneminde yaşanan engellemeler ve değişen gündelik yaşam, evden emek harcama modelinin verimli bir model haline gelmesinde büyük katkı sağladı. Türkiye genelinde evde iş olanakları gün geçtikçe artarak devam ediyor. İŞKUR evde emek verme sistemiyle istihdam sağlanması mevzusundaki potansiyeli hızlı fark eden ve bu potansiyeli istihdam amaçlı organize etmeye çalışan bir yaklaşıma sahip.

Genellikle paketleme ve üretimin son aşamasını meydana getiren bu tür işler için, İŞKUR hem emek verme ihtiyacı içerisinde olanlar, bununla beraber evden çalışacak güvenilir personel arayan firmalar arasında mühim bir köprü işlevi görüyor.

Evden Paketleme İşleri

Evde paketleme mevzusunda istihdam meydana getiren iş sayısı bir hayli fazla. Sabun paketleme, mandal paketleme, aksesuar hazırlama, kozmetik ürün paketlenmesi ve benzeri olmak üzere, fazlaca geniş bir alanda işler bulunuyor. Bu tür işleri İŞKUR personel arayanlar bölümünde ilan eden işverenler, İŞKUR aracılığıyla daha emin personellere daha hızlı ulaşıyor. Evde çalışma olanağı sağlayan şirketlere ulaşılmasının iki yolu bulunuyor.

Bunlardan ilki İŞKUR sitesinde bulunan iş ilanlarının takip edilmesi ve doğrudan şirketlerle iletişime geçilmesi. Ancak daha güvenli ve hızlı yol, İŞKUR işsiz kaydının oluşturulması ve evde iş olanaklarından yararlanmak istediğiniz bilgisinin İŞKUR’ a ulaştırılması. Kayıt sırasında gerekli yazışma bilgileriniz ve yetenekleriniz hakkındaki alınan bilgiler, size atanan bir hususi personel tarafınca istihdamının sağlanması için takip edilen biri olmanızı sağlıyor.

Evden Çalışarak Ne Kadar Kazanılır?

Evde iş olanaklarının İŞKUR’ a ulaşmasının peşinden, daha evvelinde kaydı alınmış ve evde iş olanaklarından faydalanmak isteyen kişilere, işle ilgili bilgiler ve müracaat dönemi SMS ve e-posta kanallarıyla ulaştırılıyor. Dolayısıyla herhangi bir evde iş olanağını kaçırmadan hemen bağlantı kurma ve işe başlama şansı elde ediyorsunuz. Evde iş fırsatları, ayırdığınız zamana bağlı olarak kazanç elde edebileceğiniz fırsatlardır. Günde ancak 4 saatinizi ayırarak basit bir paketleme işinden minimum 3.000 TL gelir elde edebilirsiniz. Daha fazla süre ayırmanız daha yüksek hasılatlar edinebilmeniz için lüzumlu olan tek şey.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.