1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Aralık ayı ödemeleri başladı, hesaplara 1000 TL para yatıyor!
Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Aralık ayı ödemeleri başladı, hesaplara 1000 TL para yatıyor!

Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Aralık ayı ödemeleri başladı, hesaplara 1000 TL para yatıyor!

Mart ayından bu yana kadar yaşanan sorunlardan dolayı vatandaşlar ekonomik anlamda zorluk çekmeye başladı. Fakat devletimizde sosyal devlet anlayışının olmasından dolayı bu zorlu günlerde biraz da olsa vatandaşların rahat etmesi için devlet tarafından vatandaşlara 1000’er TL yardımyapılmaya başladı.

A+A-

E devlet üzerinden başvuru yapan vatandaşlar PTT üzerinden ödemelerini aldılar. Üçüncü faz ödemelerinin devam ediyor olup olmadığı son zamanlarda vatandaşlar tarafından bir hayli merak edilen konular arasında yer aldı. Biz de sizler için sosyal yardım ödemeleri hakkında merak edilen tüm detayları araştırdık. İşte sizler için pandemi sosyal yardım ödemeleri hakkında merak edilenler…

Pandemi süreçlerinden dolayı devlet muhtaç ve ihtiyaç sahibi olan aileler için tam 1000 TL yardımlar yapmaya başladı. E devlet üzerinden yapılan başvuruların ardından eğer onay gelirse ödemeler PTT üzerinden elden yapıldı. Peki, pandemi sosyal yardım ödemeleri nasıl yapılır ve sorgulama ekranı nasıldır?

Pandemi sosyal destek ödemeleri için başvurular devam ediyor mu?

Korona virüs süreçleri ile kapsamında pandemidestek ödemeleri normalleşme süreçlerinin ardından devam edecek mi etmeyecek mi bir hayli merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı tarafından gelen açıklama kapsamında pandemi destek ödemeleri hakkında merak edilenlere yanıt verdi.

Pandemi destek ödeme sonuçları ne zaman belli olacak?

Yaşanan korona virüs salgını ile mücadele sırasında binlerce vatandaş özellik ile de ekonomik anlarda zor anlar yaşamaya başladılar. Bu kapsamda devlet de destek vermek için pandemi destek ödemeleri için üçüncü faz ödemelerine hala başvuruları alıyor. Fakat ödemelerin ne zaman yapılacak olduğu hakkında net bir açıklama yok. Verilen bu ödemeler ile vatandaşlar bir nebze de olsa rahat bir nefes almayı başarabiliyorlar.

E devlet başvuruları nasıl yapılacak?

Başvuruların tamamı e devlet üzerinden yapılırken ana ekrana düşen link üzerinden gerekli adımları takip edilerek başvurular yapılacaktır. Bu noktada başvurular vatandaşların TC kimlik numaralarının son hanesine göre yapılacak.

  1. TC kimlik numarasının son hanesi 0 olan vatandaşlar pazartesi günleri başvuracak.
  2. TC kimlik numarasının son hanesi 2 olan vatandaşlar salı günleri başvuracak.
  3. TC kimlik numarasının son hanesi 4 olan vatandaşlar çarşamba günleri başvuracak.
  4. TC kimlik numarasının son hanesi 6 olan vatandaşlar perşembe günleri başvuracak.
  5. TC kimlik numarasının son hanesi 8 olan vatandaşlar cuma günleri başvuracak.
  6. Geri kalan cumartesi ve Pazar günleri içerisinde TC kimlik numarasının son hanesi 0 – 2 – 4 – 6 ve 8 olan herkes başvuru yapabilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.