1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hazal Kaya’dan Bizim Hikaye Dizisi İçin Yeni Açıklamalar!
Hazal Kaya’dan Bizim Hikaye Dizisi İçin Yeni Açıklamalar!

Hazal Kaya’dan Bizim Hikaye Dizisi İçin Yeni Açıklamalar!

Bugüne kadar pek çok televizyon dizisinde oynamış olan ve bir süredir ekranlarda görülmeyen Hazal Kaya, oynadığı dizilerde pek çok kişinin kalbini kazandı. Ancak bilindiği üzere 2019 senesinde oyunculuk yaptığı “Bizim Hikâye” adlı televizyon dizisi son bölümünü yayınladıktan sonra, herhangi bir projede yer almıştır.

A+A-

Bu zaman aralığında bebeği Fikret Ali’ye doğum yapan ünlü oyuncu, bir süre ekranlarda görülmemişti. Ancak burada içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminin de büyük bir etkisi var. İşte Hazal Kaya’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama…

2019 yılında Bizim Hikâye dizisinin son bulmasıyla hemen hemen 2 yıl ara vermiş ve kendini dinlenmeye çekmişti.  Ancak geçtiğimiz günlerde yeni bir beyaz perde projesi ile tekrar gündeme geldi. Ünlü oyuncu bu kapsamda yakın dönemde duyurulan “Benden Ne Olur?” isimli filmde başrol olarak yer alacak.

Böylece kariyer hayatına hızlı bir giriş yaptı. Ancak filmin ne zaman yayınlanacağı bilgisi almadığı için, Hazal Kaya hayranları filmin detaylarını meraklı bir şekilde şimdiden beklemeye başladı. Bu projeye ek olarak “Menajerimi Ara” adlı dizide konuk oyuncu şeklinde kendini gösteren ünlü ismin ekranlara hangi tarihte giriş yapacağı bekleniyor.

Virüsün Bitmesini Bekliyor

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hazal Kaya’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı fotoğraf paylaşımı, bilindiği üzere “Covid 19’un Bitmesini Bekliyorum” açıklamasıyla gönderilmişti. Dolayısıyla ünlü isim, pandemi döneminin bitmesini beklediğinin sinyallerini böyle vermişti. Hazal Kaya’nın hayranları bu paylaşımları gün gün takip ederek, kendisini yakından takip ettikleri izlenimini her yorumda belirtiyor.

Hazal Kaya Neler Söyledi?

Ünlü isim hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda tüm hayranlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu kendisini ifade etmekten çekinmediğini, kendisini ifade ederken tereddüt ve endişelerini bir kenarı bıraktığını ve aklından geçen her konuyu dillendirdiğini belirtmişti.

Bunun haricinde yeni bazı açıklamalar da yapan Hazal Kaya, bir kadın olarak tüm kadınlara değer verdiğini de sözlerinde göstererek, büyük beğeni almıştı.

Hazal Kaya’dan Yeni Açıklamalar!

Başarılı oyuncu yaptığı açıklamalarda tüm kadınlara değer verdiğini açık bir şekilde göstermişti.  Açıklamasında kadınların tecrübelerine ve deneyimlerine atıfta bulunan oyuncu, bu konuyu güzel kelimelerle açıkladı. Buna ek olarak moda sektörünün de içerisinde olduğunu ve söz konusu sektörün gelişmesinin, umut kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.