1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hasta olan Başarılı oyuncu Cansu Dere'nin sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler
Hasta olan Başarılı oyuncu Cansu Dere'nin sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler

Hasta olan Başarılı oyuncu Cansu Dere'nin sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler

Rahatsızlığı tespit edilen başarılı oyuncu Cansu Dere ve hastalığının ne olduğu hakkında detaylı bilgileri sizler için kaleme aldık. Güzel oyuncu Cansu Dere son olarak Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandırmış ve rol seçiminde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ancak dizinin sona ermesinin ardından bir süredir sessiz kalan ünlü oyuncuya bir hastalık teşhisi kondu.

A+A-

Rahatsızlığı tespit edilen başarılı oyuncu Cansu Dere ve hastalığının ne olduğu hakkında detaylı bilgileri sizler için kaleme aldık. Güzel oyuncu Cansu Dere son olarak Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandırmış ve rol seçiminde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ancak dizinin sona ermesinin ardından bir süredir sessiz kalan ünlü oyuncuya bir hastalık teşhisi kondu ve hastalığıyla ilgili detaylı bilgileri haberimizin devamında yazdık.

Bir süredir sağlık sorunu nedeniyle sosyal medyadan uzak kaldığı bildirildi. Cansu Dere, Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandırarak reyting rekorları kırmış ve yayınlandığı tarihte adından söz ettirmiştir. Ünlü oyuncu her zaman olduğu gibi bu karakterdeki güçlü performansıyla seyircilerin gönlünü fethetti. Dizi bittikten sonra tatile gittiğini açıkladı. Herhangi bir dizi projesinde yer almadı ancak lansman etkinliklerine katıldı. Şimdi hasta olduğu ortaya çıktı.

Cansu Dere'nin ödül almak için İspanya'ya gittiği sırada gıda zehirlenmesi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Daha sonra oyuncudan haber alınamadı. Deprem nedeniyle sessiz kalması ve sosyal medyada herhangi bir paylaşımda bulunmaması hayranlarını endişelendirdi. Daha sonra bunun nedeni öğrenildi ve Cansu Dere'nin sağlık sorunu olduğu açıklandı. Peki Cansu Dere'nin hastalığı nedir?

Oyuncunun evinde kaza geçirdiği ve topuğunun kırıldığı bildirildi. Bu nedenle bir süredir sosyal medyadan ve ekranlardan uzak kalan Cansu Dere ünlü haberlerinde manşet oldu. Öte yandan iyileşene kadar evinden çıkamayacağı da açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.