1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Hasan'ın Akıbeti Ne Olacak? Ramo 19.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Hasan'ın Akıbeti Ne Olacak? Ramo 19.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hasan'ın Akıbeti Ne Olacak? Ramo 19.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve çekimleri Adana'da süren Ramo dizisi yeni bölümü ile bu akşam yayınlandı. Dizi yeni bölümünde büyük bir heyecana sahne alırken peki sonraki hafta neler olacak?

A+A-

Ramo yeni bölümünde Hasan, gösterdiği hareketler ile seyirci karşısında büyük bir beğeni toplarken akıbetinin ne olacağı ise belli değil. Peki Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor...

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Ramo bu sene başlamıştı. Dizi ilk olarak Adana'da çekilirken sonrasında ise İstanbul'da çekimleri devam etmeye başladı. İzleyiciler bu süreçteki akışı ve hikayeyi oldukça beğenirken yeni bölümde ise neler olacağını merak ediyor. İşte detaylar..

Ramo dizisinin son bölümünde neler yaşanmıştı?

Geçtiğimiz hafta ki Ramo dizisinde büyük şoklar yaşanmıştı. Kürşat tarafından bir şeyler öğrenmek ve bilgi edinmek isteyen Ramonun planı Kürşat karakterinin öldürülmesi ile boşa gitmektedir. Olay yerine polisler gelmekte ve sonrasında Ramo yaralanmaktadır.

Hasan bu süreçte ise Ramoyu kurtarabilmek adına kendini feda eder ve polis tarafından cinayet zanlısı olarak teslim alınmaktadır. Fidan, Ramo’nun Kürşat’tan öğrendiği ipucunu Sibel’e söyleyerek ondan yardım ister. Sibel, ipucunun izini sürerken büyük bir tehlikeye doğru gittiğinin farkında değildir. Diğer yandan Ramo, ağabeyi Hasan’ı hapisten kurtarmaya çalışırken kendisini korkunç olaylar dizisinin içinde bulur. Ramo, olayları araştırdıkça hiç beklemediği büyük belalara bulaşacaktır. 

Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv ekranlarının her hafta büyük bir hevesle ve merakla beklenen Ramo dizisinin yeni bölüm fragmanları oldukça merak edilmekte. Bu akşam ki yeni bölüm sonrasında bir sonraki haftaki fragman merak edilmektedir. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında nutuk.com.tr adresinde olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.