1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hande Yener'den ünlü şarkıcı Tarkan hakkında çok konuşulacak açıklama!
Hande Yener'den ünlü şarkıcı Tarkan hakkında çok konuşulacak açıklama!

Hande Yener'den ünlü şarkıcı Tarkan hakkında çok konuşulacak açıklama!

Yıllar önce pop müzikteki ilk 3’ünü açıklayarak çok konuşulan ünlü şarkıcı Hande Yener, kendi listesini güncelledi. Eskiden Megastar Tarkan’ın yer aldığı zirveye kendisiyle birlikte son dönemlerde hızla yükselen yıldızı Edis’i koydu.

A+A-

Yıllar önce pop müzikteki ilk 3’ünü açıklayarak çok konuşulan Hande Yener, kendi listesini güncelledi. Eskiden Megastar Tarkan’ın yer aldığı zirveye kendisiyle birlikte son dönemin yükselen yıldızı Edis’i koydu.

Rapçi Tepki ile düet yaptığı yeni parçası 'Olmazsan Olmaz'ın klibiyle dikkat çeken şarkıcı, "Pop müziğin ilk 3’ünde Edis ve ben varım. Üçüncü Hadise mi, yoksa Gülşen mi? Ona siz karar verin" diyerek, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 

"FAYDALI BİRİYİM" 


Yener, "Ben didişmeyi, rekabeti seviyorum. Hırslandırdığım birileri olmuştur, belki şimdi koşup stüdyoya gidiyorlardır. Yani faydalı biriyim. İnsanlara ilham olmak lazım" dedi.

"CESUR OLMA DEĞİL, HABER OLMA YARIŞI"

Son dönemde müzik dünyasında yaşanan 'sahne kostümleri' polemiğiyle ilgili de konuşan Hande Yener, “Cesur olma değil, haber olma yarışı var” iddiasında bulundu.

"ARKADAŞLARIM 'KALÇA ESTETİĞİ Mİ YAPTIRDIN?' DEDİLER" 

2020 yılında geçirdiği rahatsızlıktan sonra “Yeniden doğdum” açıklamasını yapan 48 yaşındaki şarkıcı, formda görüntüsüyle ilgili, düzenli spor yaptığını söyledi.

Yeni şarkısı için çekilen iddialı fotoğrafları hakkında ise Yaner, “Arkadaşlarım kalça estetiği mi yaptırdın? diye sordu" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

"EVLİLİĞİ ANLAMSIZ BULUYORUM" 

Repçi Misha ile bir süredir aşk yaşayan Hande Yener, "Huzurluyum, mutluyum. Evlenmeyi düşünmüyorum. Evlilik kurumu çok güzel ama kimse beceremiyor. Ben de kendi yaptığım meslek açısından evliliği çok anlamsız buluyorum" ifadelerini kullandı.

"BEN ŞARKICIYIM, BAŞKALARI ŞOV YAPIYOR"

Geçtiğimiz günlerde de çok konuşulacak bir açıklamaya imza atan Yener şunları söylemişti:

"Solistler vokalistlerine vokal yapıyor ve vokalistlerine maaş veriyorlar. Kendi sesine benzerini buluyor, vokale koyuyor ve orada plak gibi dönüyor. İnsanları kandırıyorlar. İnsanlar bunları alkollü ortamda ne kadar anlayabilir? Bunların yüzde 90'ı böyle, yıllardır devam ediyor..."

"İyi sesi olanlar çok az kaldı; Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Nilüfer. Bu konunun kim üzerine atlarsa üzerine alacak. Kimse sesini de çıkaramıyor. Kendimi katmıyorum. Ben böyle bir şey yapsam itiraf eder miyim? Afedersiniz ama ben eşek gibi şarkı söylüyorum, son nefesime kadar şarkı söylüyorum, nefesimi harcıyorum, enerjimi harcıyorum. Çünkü ben şarkıcıyım. Başkaları şov yapıyor, vokalistleriyle idare ediyorlar."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.