1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hande Erçel’in Davasına Karar! ‘Bazlama Surat’ Davasında Sonuç Ne Oldu?
Hande Erçel’in Davasına Karar! ‘Bazlama Surat’ Davasında Sonuç Ne Oldu?

Hande Erçel’in Davasına Karar! ‘Bazlama Surat’ Davasında Sonuç Ne Oldu?

Sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar ile sürekli gündemde olan güzel oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda Lütfü Alp Kılınç tarafından paylaşılan fotoğrafın altına ‘bazlama surat’ yorumunu yapan ünlü fenomen Alp Kılınç’a 15 Bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. İşte mahkemeye ve kararına dair detaylar…

A+A-

Güzel oyuncu Hande Erçel Lütfü Alp Kılınç’a geçtiğimiz geçen yıl 15 Bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Ünlü fenomen Lütfü Alp Kılınç sosyal medya hesabında Hande Erçel’in fotoğrafını paylaşarak altına ‘bazlama surat’ diye yorum yaparak güzel oyuncu Erçel’i fazlası ile kızdırmıştı. Bu durum üzerine hukuk mücadelesi veren Erçel, Kılınç hakkında suç duyurusunda bulunarak asliye hukuk mahkemesine başvurdu. Mahkemede 15 Bin TL’lik manevi tazminat istediğini belirtti.

Hande Erçel’in açtığı dava üzerine konu ile ilgili açıklamayı Kılınç avukatı tarafından yapılan açıklamayı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kılınç’ın avukatı tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi. Müvekkilim doğduğu, büyüdüğü yöre itibarıyla Anadolu’nun bağrından kopmuş biri olup bazlama ekmeğinin çok sevilen bolca tüketilen bir ekmek türü, yani bir nimet olmasından ötürü Sn. Hande Erçel ile ilgili olarak ‘bazlama surat’ ifadesini kullanmıştır. Bu ifade asla hakaret amaçlı kullanılmamış olup Sn. Hande Erçel’in herkesçe malum olan yüz güzelliğine esprili bir şekilde teşbihte bulunulmuştur.” Diyerek müvekkilini savunmaya çalıştı.

Mahkeme Tazminat Davasını Reddetti

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde sürülen tazminat davasında karar günü Hande Erçel büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Erçel’in avukatı davanın kabulü yönünde açıklamalar yaparak davanın olumlu sonuç vermesini talep etti. Kılınç’ın avukatı ise aksine davanın reddinin olmasını talep etti. Yapılan duruşmalar sonucunda mahkeme tazminat davasının reddine karar verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.