1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan Üzen Ayrılık Haberi Geldi! Aralarında Ne Geçti?
Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan Üzen Ayrılık Haberi Geldi! Aralarında Ne Geçti?

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan Üzen Ayrılık Haberi Geldi! Aralarında Ne Geçti?

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan ayrılık haberi geldi. Bir ayrılıp bir barışan çift ilişkilerini 3 yıldır devam ettiriyordu. Kıskaçlık yüzünden çok sıkıntı çeken çift ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılığa ne sebep oldu? Çift konu hakkında neler dedi? Ayrıntılar haberimizin devamında.

A+A-

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan ayrılık haberi geldi. Bir ayrılıp bir barışan çift ilişkilerini 3 yıldır devam ettiriyordu. Kıskaçlık yüzünden çok sıkıntı çeken çift ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılığa ne sebep oldu? Çift konu hakkında neler dedi? 

3 yıllık barışıp ayrılmalarla yürüyen bir ilişkileri olan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldıklarını açıkladı. Daha önce kıskançlık yüzünden sıkıntılar yaşadığı ve 2-3 kez ayrıldığı bilinen fakat yakın arkadaşlarının araya girmesiyle barışan çift 3 yılın sonunda ilişkilerini noktaladı.

Güzel oyuncu Hande Erçel ve ünlü popçu Murat Dalkılıç ayrıldıklarını açıkladı. Sevgililer 3 yıllık ilişkileri süresince kıskançlık yüzünden birkaç kere daha ayrılmış ama yakın dostlarının araya girmesi ile barışmış oldukları biliniyordu. Çiftin ayrılık için gösterdikleri sebep de işte bundan geçiyor. Ünlü ikili ilişkilerini “İlişkimiz artık tükendi” diyerek sonlandırdı. Kıskaçlığın hep bir problem olduğu ilişkide, Hande Erçel’in Kerem Bürsin ile yakıştırılıyor olması da Murat Dalkılıç’ı memnun etmemişti.

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ilişkileri boyunca sık sık tartıştıkları haberleriyle gündeme gelmişlerdi. Bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişki çiftin anlaşmasıyla sonlandı. İlk olarak 2017 yılında aşk yaşamaya başlayan çift, haberlerin çıktığı Aralık ayından 10 ay sonra ayrılmışlardı. 2019 yılında Hande Erçel’in annesini kaybetmesi üzerine ise tekrardan bir araya gelmiş ve kaldıkları yerden devam etmeye karar vermişlerdi.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel ve Merve Boluğur Arasındaki Tartışma!

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’in ayrılmasından sonra Murat Dalkılıç’ın eşi güzel oyuncu MerveBoluğur gündeme geldi. Boluğur’un arkadaşına “Gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü?” demesi üzerine oyununun takipçileri Merve Boluğur’a “Şen kahkahalarının ve neşeli hallerinin sırrı ortaya çıktı, rüyan gerçek oldu” cevabını verdi.

Ayrılıklarını açıklayan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ikilisinden ayrılığın veya Merve Boluğur’un tepkisi üzerine detaylı bir açıklama ise henüz gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.