1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Haluk Levent kötü haberi duyurdu! "Ağlayan kimse kalmamış demektir" Yurt dışına yerleşeceğini açıklamıştı
Haluk Levent kötü haberi duyurdu! "Ağlayan kimse kalmamış demektir" Yurt dışına yerleşeceğini açıklamıştı

Haluk Levent kötü haberi duyurdu! "Ağlayan kimse kalmamış demektir" Yurt dışına yerleşeceğini açıklamıştı

Şarkıcılığının beraberinde son senelerde kurucusu olduğu yardım derneği AHBAP’la gündemden düşmeyen Haluk Levent, duyurduğu kötü haberlerle hayranları hüsrana uğradı.

A+A-

Şarkıcılığının beraberinde son senelerde kurucusu olduğu yardım derneği AHBAP’la gündemden düşmeyen Haluk Levent, duyurduğu kötü haberlerle hayranları hüsrana uğradı.

Toplumsal olaylara karşı duyarlılığıyla Türkiye'nin sevgisini kazanan ve kurucusu olduğu AHBAB derneğiyle ihtiyacı olanlara yardımlarda bulunan Haluk Levent, Twitter'dan yapmış olduğu paylaşımla sevenlerine üzücü bir haber verdi

Levent, gelecek senenin 26 Kasım gününden itibaren ülke dışına yerleşeceğini duyurdu.

Levent, artık müzik yapmak ve kendine zaman ayırmak istediğini söyledi.

Ünlü şarkıcı ayrıca kurucusu olduğu AHBAP'taki üyeliğinin devam edeceğini fakat görevini başka birine teslim edeceğini de açıkladı.

Levent'in "Gelecek senenin 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana :)" tweetine kısa bir süre içinde 1500'ü aşkın yanıt geldi.

Hayranlarının yoğun tepkisi ve üzüntülü tweetleriyle karşılaşan Levent "Yorumlara üzülüyorum" deyip yeni bir açıklamada bulundu.

Levent "Yıllardır hayalimdi yurt dışında sentezler yapmak. Bu sebeple biraz orda kalmak müzikal arayışlarda bulunmak istedim." dedi.

Türkiye'yi terk etmeyle ilgili sorulara Levent "Burası Vatanım! Terk etmem! Ama Haluk abinizi de anlayın ya" diye konuştu.

Yurt dışı fikrinin hayali olduğu söyleyen Levent "Hayallerinin peşinde koşan bir çocuk o. Bakın müzik direktörüm bile isyanda." dedi.

Hayranlarının tweetleri sonrası Levent, önceden Okan Bayülgen'in programında yurtdışı planlarını dile getirdiği bir videoyu paylaştı. 

Programda Levent "Müziğimi geliştirme planlarım var. Bu ülkemden gitmek değil. Açıkça söylemek gerekirse insan şunu istiyor: Dış dünyadaki bütün müzikleri araştırmak, bulmak, bir şeyler yapmak, bir karma felsefesi olarak demiyorum. Bir proje içerisinde yer almak istiyorum." demişti. 

"Gidebilirim de. Fiziki olarak gitmek..." diyen Levent "Buradaki çalışmalarımı bırakmadan, hergün koşturarak... Fiziki olarak orada oturabilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Çıkan haberlerle ilgili konuşan Levent "Daha 1,5 yıl varken sokakta manavda benim Ahbap başkanlığını bıraktığım ve hangi gün gideceğim konuşuluyor." dedi.

Yaşananları anlatan Levent "Hatta bir sponsor dahi arayıp bilgi istedi. Komik olduğu kadar acı bir gerçek!" diye konuştu.

Tepki gösteren Levent "Sümerler uygarlığından 8 000 yıl sonra bile bilgiye ulaşmakta hala tembeliz maalesef." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.