1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Haluk Levent Bir Kez Daha Gönülleri Fethetti
Haluk Levent Bir Kez Daha Gönülleri Fethetti

Haluk Levent Bir Kez Daha Gönülleri Fethetti

Son dönemde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk organizasyonları ve açıklamaları ile büyük beğeni toplayan Haluk Levent Elazığ depremini haber alınca Bursa konserini iptal etti.

A+A-

Son dönemde yaptığı iyilik hareketleri ile toplumun her kesiminden büyük beğeni gören Haluk Levent, dün akşam sahne alacağı Bursa’da, Elazığ’da saat 20.55’te meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından konserini iptal etmesi ile gündeme geldi.

Konserin başlamasına çok kısa süre kala sahneye gelen başarılı sanatçı, mekanı tamamen dolduran dinleyicilerine yaptığı açıklamada, Elazığ’dan oldukça üzücü bir deprem haberi aldıklarını belirterek, konseri iptal ettiklerini kendisini dinlemeye gelenlere açıkladı. Ayrıca kendisinin genel başkanlığını üstlendiği Elazığ ve Malatya’daki Ahbaplar koordine olduklarını ve her türlü yardım için seferber olduklarını aktardı.

Sanatçının Duyarlılığı Büyük Takdir Topladı

Konseri iptal etmesine rağmen sahneden ayrılmayan başarılı sanatçı bir süre kendisini dinlemeye gelen hayranları ile sohbet ettiği görüldü. Uzun bir süre yaşanan deprem ile ilişkin bilgileri takip eden ve Genel Başkanı olduğu Ahbap derneğinin Elâzığ ve Malatya’da ki dernek üyeleri ile yapılması planlanan yardımları konuştuğu görüldü.

Sanatçı kendisini dinlemeye gelen fakat büyük bir anlayış göstererek konserin ertelenmesini anlayışla karşılayan hayranlarına tekrar teşekkür ederek iptal edilen konserinin tarihini 5 Şubat olarak açıkladı. Duyarlılığı ile büyük taktir toplayan Haluk Levent’in sabah ilk uçakla Elazığ’a gittiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.