1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Halo 3'e 13 yılın sonunda ilk kez yeni bir silah ve silah kaplamaları güncellemesi
Halo 3'e 13 yılın sonunda ilk kez yeni bir silah ve silah kaplamaları güncellemesi

Halo 3'e 13 yılın sonunda ilk kez yeni bir silah ve silah kaplamaları güncellemesi

Halo 3 birinci şahıs nişancı türündeki oyundur. Yeni bir güncelleme geliyor. Oyun içerisinde üçüncü sezonun başlatılacak olmasına işaret eden güncelleme ile beraber yeni silah - silah kaplamaları ve diğer farklı yenilikler gelecek. Güncelleme sırasında Halo 3: ODST'nin Pc için uygun olan yayınlanması ile kullanılır hale gelecek.

A+A-

Oyun severler adına 2001 yılı içerisinde piyasaya sürülen oyun insanlığın aslında uzaylılar ile olan mücadelesini anlatırken oldukça beğenildi. Beğeninin farkında olarak yer alan geliştiriciler ise Halo 2 ve Halo 3 versiyonlarını piyasada sürdü.  2007 yılı içerisinde  piyasada yerini alan Halo 3 ise yeni güncellemeleri ile dikkatleri çekiyor.

Halo güncellemeleri

Halo 3'ün Tasarım Direktörü Max Szlagor, açıklaması sırasında hazırlamış olduğu sezonun yaklaşmakta olan üçüncü sezon adına önemli özelleştirmeler ve yenilikler getirecek olduğuna değindi. Yapılan açıklamaların devamında 13 yaşında olan oyun adına yeni silah kaplamaları ve yeni dürbünler yanı sıra yeni diğer içerikler olacağı belirtildi. Slazor ise diğer içerikler ile ilgili detaylara değinmiyor.

Halo 3 içerisinde bu güne kadar hiç silah kaplaması olmadı. Bu yüzden de gelen silah güncellemesi ile beraber ilki temsil edecek. Üstelik ise görünüş durumlarına göre oyuna getirilecek olan yenilikler sadece bu sezon ile de sınırlı kalmayacak. Sadece özelleştirme ve genişletmelerin ilk adımı olarak dikkatleri çekiyor. Hazırlanan görsellere de yer verildi. Yenilikler arasında yer alan silah kaplaması ve daha önce görülmemiş olarak ye alan silahlar da olduğu açıklamalarda yer aldı.

Geliştirici olarak yer alan ekip ise Halo serisini daha da iyi bir hale getirebilmek adına son zamanlarda ciddi adımlar ile ilerliyor. Örnek verilecek olur ise kısa süre içerisinde 19 yaşına giren Halo: Combat Evolved yeni silah ve kaplamalar ile beraber tanışma imkanları sunuldu. Görünüşe bakılacak olur ise gelen yenilikler diğer oyunlara da yayılmaya devam edecek.

Duyurulan güncelleme için bir süre daha beklemek gerekli. Üçüncü sezonda Halo 3: ODST için bilgisayar sürümü gelirken beraber yayına girecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.