1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Halkbank'tan SGK’lı Olan Vatandaşlara Herkese Kredi Müjdesi! 36 Ay Vadeli 100 bin Krediye İlgi Büyük!
Halkbank'tan SGK’lı Olan Vatandaşlara Herkese Kredi Müjdesi! 36 Ay Vadeli 100 bin Krediye İlgi Büyük!

Halkbank'tan SGK’lı Olan Vatandaşlara Herkese Kredi Müjdesi! 36 Ay Vadeli 100 bin Krediye İlgi Büyük!

Bankaların İhtiyaç kredisi ürünleri yolu ile sunmuş olduğu finansman destekleri, ekonominin başarılı bir biçimde işleyişi bakımından çok büyük bir öneme sahip.

A+A-

Bankaların İhtiyaç kredisi ürünleri yolu ile sunmuş olduğu finansman destekleri, ekonominin başarılı bir biçimde işleyişi bakımından çok büyük bir öneme sahip.

Bankaların İhtiyaç kredisi ürünleri yolu ile sunmuş olduğu finansman destekleri, ekonominin başarılı bir biçimde işleyişi bakımından çok büyük bir öneme sahip. Bununla beraber bankaların farklı kesimlerin gereksinimlerini gözetecek şekilde hazırlamış olduğu kredi paketleri, hemde teminatlar ve kefaletlerle güvence altına alınan bir metoda sahip. Bu durum özellikle özel sektör çalışanlarının finansman desteklerinden yararlanabilmesi konusunda çeşitli problemlerin ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Halkbank bu büyük soruna çözüm oluşturacak biçimde hazırlamış olduğu “Halkbank Özel Sektör Çalışanlarına Kredi” kampanyasıyla öncü bir rol üstleniyor. Özel sektör çalışanlarının gelir belgesi ve kefalet gibi bürokratik işlemler konusunda diğer kesimlere göre dezavantajlı olması, bu kampanya ile dengeleniyor. Kamu bankacılığının iyi bir örneği olarak hazırlanmış olan finansman desteğinin tüm fonksiyonlarını sizler için gözden geçirdik.

Özel Sektör Çalışanlarına Kredi Özellikleri

Halkbank 100.000 TL üst limitli olarak hazırlamış olduğu kampanyada, yalnızca özel sektörde çalışan müşterileri amaçlıyor. En fazla 36 ay vade seçeneğiyle sunulmakta olan kredi, %1,63 ile %1,68 gibi iki ayrı ve ideal faiz oranları uyguluyor. Kredi kullanımı sırasında tahakkuk eden kredi tahsis ücretini kullanım sırasında ödemek isteyenler finansman desteğinden %1,63 faiz oranıyla faydalanıyor. Kredi tahsis ücretini kullanım sırasında ödemek istemeyen kişilerse, %1,68 faiz oranıyla bu finansman desteğinden yararlanabiliyor.

Kampanyanın en özel ve dikkat çekici özelliği geri ödeme konusunda sağlamış olduğu olağanüstü esneklik. Geri ödeme konusunda her müracaat sahibi, aylık eşit taksitli, üç ayda bir eşit taksitli, azalan taksitli, artan taksitli serbest taksitli dahil olmak üzere, pek çok seçeneğe sahip oluyor. Herkes kendi bütçesine en ideal geri ödeme alternatifini tercih edebiliyor ve bunun sayesinde geri ödemelerin de problemsiz bir biçimde gerçekleşmesi sağlanıyor.

Halkbank Özel Sektör Çalışanlarına Kredi Örnek Ödeme Tablosu

En fazla 36 aya kadar 100.000 TL olarak sunulmakta olan bu finansman desteğinden, 100.000 TL ve 36 ay vade seçeneğiyle yararlanıldığında oluşan örnek ödeme tablosu şu biçimde,
Kredi tahsis ücreti ilk kullanımda ödenirse uygulanmakta olan %1,63 faiz oranıyla aylık eşit taksitli ödeme tutarı; 3.895,62 TL oluyor.
Kredi tahsis ücretinin kullanım sırasında ödenmek istenmemesi halinde uygulanmakta olan faiz oranı %1,68 oluyor ve buna göre aylık eşit taksitli ödeme tutarı da; 3.933,37 TL oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.